Hold on to My heart

Han överraskar mig varje dag med hur underbar han är ^_^
Till låten Hold on to My heart av Wasp skrev han idag detta otroligt fina.
Han är på andra sidan jorden just nu, men snart är han hos mig igen. Jag längtar så mycket! Vi pratar varje dag och avståndet hindrar inte vår kärlek på något sätt.

Allt händer av en anledning, och jag förkastar inget tidigare för det, det här är bara något helt annat. Något som passar mig perfekt. Jag önskar alla samma lycka som jag har just nu.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: • Kommentarer (1)

Lunch!

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: • Kommentarer (0)

Sprid kärleken!

Läste Melodys inlägg idag och hon tände en liten eld i mitt hjärta. Man ska inte låta folk hindra en från saker! Om någon är så liten och patetisk att de måste dra ned folk för att känna sig stora och bra själv, om de har ett sådant ego att de tror att allt och alla kretsar kring dem, om de ogillar folk men ändå måste snoka i deras bloggar, Twitter, Facebook, instagram, kik, tumbler och allt annat... Ja, då är det deras problem. Deras energi som slösas åt fel håll. De som framstår som patetiska och töntiga. Jag hade aldrig fått reda på nått om inte folk (med vänliga avsikter, jag förstår det) upplyst mig om saker, eller förvånat frågat mig om jag vet och vad jag tycker. Och visst blir jag ledsen, för det är så onödigt. Jag skriver aldrig om någon eller några specifika om jag inte skriver ut att det är det. Tar man åt sig av mina texter säger det mer om den som tar åt sig än något annat. Jag orkar inte med tjuvnyp och lögner till folk hit och dit. Jag vill heller inte vara en del av det.
Jag tänker inte sluta blogga eller självcensurera mig. Jag personligen läser endast bloggar av folk jag tycker om och respekterar. Gillar du inte tex Blondinbella - läs inte hennes blogg!
Enkelt!
Nog får vara nog.

Jag älskar mitt liv just nu och vill fortsätta ha det så. Jag omger mig med vänner och familj och arbetskollegor som jag trivs med, det räcker för mig. Framtiden ser ljus och underbar ut just nu och jag längtar efter allt som komma skall.

Så, har du inget snällt att säga - säg inget alls.
Sprid kärlek istället för meningslöst hat.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: • Kommentarer (2)