Juice it!

Gjorde lite morotsjuice till mellanmål :D
Går åt en hel del morötter i det här hushållet, morotsstavar om kvällarna är en favorit!
Om man inte gillar morotsjuice kan man göra lite äpple och citronjuice och blanda ut med, mandarinjuice och apelsin passar också :D

Kommentarer:

1 Liie:

Åh har du en sån där maskin! Vad kostar en sån och är den bra?

Svar: Jag hade turen att köpa den billigt av en kompis till min syster som helt enkelt inte använde den, helt ny och bara stod, så jag gav nog bara ett par hundralappar om jag minns rätt, nya går det ju på mellan 800 och långt uppöver tusen kronor. Den här är himla bra och pressar verkligen ur all juice, innan hade jag en annan sorts centrifug som var löjligt dyr men ack så bra, den och jag gick skilda vägar när jag och min förra kille valde att göra slut, han fick juicecentrifugen och jag nått annat, så jag hade som sagt tur som hitta den här för det billiga priset jag gav :D Mitt tips är att faktiskt lägga lite pengar på en bra maskin, för de billiga slösar bara frukt/grönsaker genom att inte pressa ur all juice utan kanske bara hälften.
Cici

2 Liie:

Vilken tur du hade! Just nu finns dock inga pengar för mig att köpa juicepress, men alltid något man kan ha på önskelistan :)

Svar: Precis, perfekt att önska sig :D
Cici

Kommentera här: