Tjuvtitta

Håller på att sy en skinnväska med rosa innerfoder. Det ska till handtag och tryckknappar och möjligtvis lite nitar innan den är klar :D Här är en liten tjuvtitt :)Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv, Sy!; • Kommentarer (0)

Begränsad

Tänkte häromdagen på hur liten yta jag rör mig på numera, hahaha ;) Jag bor ju asnära mitt jobb, det är väl kanske 50 meter dit, sedan när jag går från jobbet blir det tvärs över vägen till affären, som ligger mittemot huset där jag bor, och efter affären går jag hem ^_^ 

Ska jag på Dollarstore tar vi bilen, känns ju helt överdrivet men jag kan helt enkelt inte gå ända dit längre xD Vi tar också bilen till min mamma, haha! Det är väl ca 1 km dit xD

Jag orkar inte med längre promenader, foglossningarna gör såklart sitt till, men nu blir jag lätt andfådd och trött, så jag går istället korta bitar, och ser till att njuta av de perioder jag är utanför kontoret och hemmet :) 

Idag tex blev det en minipromenad ner till järnvägsstationen för att hämta ett paket på eftermiddagen, och så raka vägen hem, pustande i uppförsbacken xD 

Nåväl, tiden kommer ju komma när jag återigen har en kropp som pallar att springa och gå och träna :D
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (1)

Det doftar i köket!

Har tillverkat lite tvålar och läppcerat och läppbalsam idag, väntar på att tvålarna ska svalna och stelna så jag kan skära upp dem. Kanske väntar till imorgon med att fota det färdiga resultatet, det har hunnit bli så mörkt nu ^_^ Och jag har hunnit bli trött, en lång dag tar ut sin rätt. 

Lite bilder från eftermiddagens tillverkningar:Hade egentligen velat sätta mig och sy lite men det gör både ont i höfterna och ryggen så jag vilar lite och ser hur det känns senare :)
Sydde klart en skinnväska igår med rosa innerfoder, inväntar tryckknappar på posten så den kan bli helt klar :D
Jag fotade ingen steg för steg på väskan, eftersom det är min första skinnväska med innerfoder, men jag kommer göra minst en till och då fotar jag och visar hur :DDet var mössväder idag, imorse tidigt på morgonen var det riktig kallt ute, brrrrrrr!