74 människor på ett dygn


74 nya gillare på under ett dygn på min fb-sida, now that's fun!


Makes me Happy ^_^

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Egg & Veg breakfast! Enkel äggrätt med grönsaker

 
 
 
Om du har 20 minuter på morgonen för att laga frukost är detta en sjukt bra start på dagen för dig som gillar äggrätter! Har du inte 20 minuter kan du antingen kliva upp tidigare, men vem vill det liksom? eller så kan du göra denna rätt på helgen då det kanske finns lite mer tid ;) I vilket fall - förutom tilllagningstiden så är det en enkel och snabbt ihopsvängd rätt. Det handlar om lite planering, du förbereder allt innan så det bara är att svänga ihop på morgonen, det är då det blir enkelt och effektivt ;)
 
 
 
Stek på några av dina favoritgrönsaker i en het panna med lite olja, en matsked räcker gott och väl. Ta tex paprika, färska champinjoner och lök. Jag stekte även på rödlök, tomat och zucchini. Salta och peppra grönsakerna efter smak. Lägg dem i en skål och låt svalna, täck med plastfolie och ställ in i kylskåpet över natten. Se till att ha riven ost färdigt också, eller köp en påse färdigriven ;)
 
Jag använde mig av en liten suffléform så det blir 1 portion, till det räcker det med ett ägg och ca 1 matsked ost.
I med grönsakerna (ju mer grönsaker du förbereder desto fler portioner kan du göra, grönsakerna håller bra i kylskåpet några dagar så du kan göra detta flera mornar), knäck ett ägg över dem och sprid över lite ost, in i förvärmd ugn på 200 grader i 20 minuter - klart!
 
 
 
Frukosten är serverad! Egg & Veg breakfast och en banan och en kaffe :D
 
 

Cici och Handverkarna!

 

Jag bloggar bland annat för sidan Handverkarna, och där visar jag bland annat hur man gör decoupage på olika saker och med olika tekniker, kika in här och lär dig om det och mycket, mycket mer i pysselväg!
Klicka här!

 

 
 
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv; • Kommentarer (0)