Sockerblommor!

Hahahaha, tror ni detta tagit tid eller?!? Det är komiskt hur lång tid detta tagit. Innan bebis tog sånt här inte så överdrivet lång tid, men nu har man ju inte så mycket tid till övers att hålla på med sånt här, vill ju umgås med Vilde, gå ut på promenader med honom, hänga på BVC, hälsa på hos folk, läsa bok, ligga i pölen, mata och prata osv ^_^ Det gör mig inget, det är inte det jag skriver, snarare tvärtom :D Jag både vill och tycker om att spendera min tid med Vilde och Olov :D Men som sagt - tid till pyssel som detta är det ont om, så det här har tagit låååång tid att få ihop, och jag är osäker på om jag ens är klar, detta är till 1 tårta tänkte jag, och jag funderar ju på att ha muffins/cupcakes också... Då måste jag göra lite fler blommor ;)
Det blev liljor, som sagt, men det är helt fel färgskala... Eftersom jag började med blommorna långt innan jag satte mig och skrev ned idéer till dekorationen av lokalen, har jag hunnit ändra mig om många saker. Vi bryr oss inte så mycket i det där med rosa för tjejer och blått för killar, men visst dras man undermedvetet mot mer unisex-färger än bara lila, rosa och ceris.

Ja ja, tårtan får se tjejig ut, who cares ^_^ Jag får göra cupcakes i de andra färgerna :D

Kommentarer:

1 Monica:

Oooh så fine de var! Du er jo helt fantastisk. Men ja, det tar tid å lage kakepynt! Skulle ønske jeg hadde ditt tålamod! ;) <3

Svar: Taaack! Jag förstår oftast inte själv vart mitt tålamod till sånt här kommer ifrån xD
Cici

Kommentera här: