Hello beautiful!


Igår kom min nya mobil, känns bra att ha en fullt fungerande mobil igen, med ljud och utrymme och uppdateringar och en stängknapp som funkar, samt en hel skärm ;)
Vit och guld (som klänningen? Haha!) och tunn och bra, jag gillar den :D

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

House of metal weekend!


Har varit på stan och hämtat mitt tvådagarsband och vip-pass till House Of Metal :) Ikväll blir det lugnt, mest kolla in de band jag helst vill se, imorgon däremot ska jag festa litegrann med tjejerna och stanna ute så länge jag bara orkar ^_^Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Jaga trollen


Jag hoppas att folk tittar på Trolljägarna på trean, och att människor förstår att det måste vara nolltolerans mot näthat och trakasserier och förtal  och mobbing även på nätet. Även "småsaker" blir jobbiga i längden, anonyma tjuvnyp och elaka insinuationer som aldrig tar slut - det tär på det mänskliga psyket. Kalla inte näthat för "små bråk" och "tjafs" och liknande - det är inte det, det är lika verkligt som något annat som händer IRL. Sprid kärlek istället, det är inte svårt att vara trevlig, och gillar man inte något så måste man inte läsa och kommentera, man kan Scrolla vidare och låta människor vara. 

Tänk dig för nästa gång du skriver något som du vet med dig är ett tjuvnyp direkt riktat mot någon, är det värt det? Om någon väljer att uppfatta saker du skrivit på fel sätt, väljer att med flit läsa in saker som inte finns, väljer att ta åt sig fast det inte finns någon egentlig grund i det hela utom en rent allmän sådan, så kan du inget göra - då ligger problemet hos den personen. Men gör du det med flit och tanken är att såra... då har du problem och borde tänka över vilken slags människa du är, hur du vill framstå och hur du vill vara.

Om du stör dig på något eller någon så är mitt tips att hålla dig borta från den/det och lägga din energi på sådant som är viktigt i ditt liv, alla mår bättre av det. 

Om du är den som blir utsatt så är mitt tips att för det första inte ta åt dig, fast det är svårt, jag vet... Om det upprepas och återkommer så anmäl, sätt ned foten och visa att det inte är ok, blockera personen/personerna om det går och ta hjälp av sådana som kan hjälpa till. 

Sprid kärlek och glädje, det är inte svårt att vara trevlig, att le mot någon, att uppmuntra och att vara snäll <3


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)