Ordning och reda på en fredag!


Mitt arbetsrum / pysselrum har fyllts till bredden av saker och mer saker, trots att jag har ordning i kaoset (hahaha) kände jag att jag behövde ta tag i förvaring, översikt och åtkomst på material mm. Så jag köpte lite saker på Ikea och städade ur rummet och tömde det på saker, rensade bort sådant jag inte behöver och slängde.

Här är ett före-kort, det ser helt galet ut nu när jag jämför före och efterbilderna, hahaha!!! Jag har ändå som sagt haft ordning i kaoset och vetat vart jag haft allt, men nu när jag är klar känns det hundra gånger bättre ^_^


Före:

Efter:


Jag köpte bland annat påsförvarare som istället tjänar som vinylhållare:

Ovanpå hyllan står väggvinylen för sig och htv-vinyl har jag i vad som egentligen ska vara en sopkorg:


Mycket bättre som sagt ^_^Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Bra prylar!, Cici fixar!, Cicis liv; • Kommentarer (1)

Ett underbart café!


Måste bara tipsa om ett av mina favoritcaféer, som ligger i Strömsund där jag kommer ifrån; Café Tomten!
Underbara bakverk och goda mackor och paninis och luncher, och det som gör det sådär extra bra är Maria Olsson som driver cafét :D Snäll, glad, alltid trevlig och himla duktig!
Hon har drivit cafét i många år nu och jag personligen hoppas hon fortsätter göra det i många år till ^_^ 
Det ligger bra till precis vid vattnet inne på Hembygdsgården, långt från trafik och vägdamm och ljud. Helt klart en till av anledningarna till varför jag gillar stället - Mysigt att fika där, lugnt och vackert och gott :)

Kolla in lite av allt hon gör, hon är verkligen duktig :D Ser vackert ut och smakar gott, inte alla som får till båda de sakerna ^_^


Cafét finns på Facebook och har ni vägarna förbi Strömsund så kika in :D 

Det finns dessutom två till bra fik/lunchställen i Strömsund som jag också tycker mycket om - Fiket inne på Ica med utbildade konditorer (mycket gott och fint och lite som ett riktigt kondis) och så Butiken Jordemor som säljer glassbomber och gott fika, praliner och annat gott och där är det dessutom en presentbutik med både ätbart och fina saker att köpa till sig själv eller någon man tycker om :D Åse som driver butiken och fiket är dessutom en av få återförsäljare av den fantastiska färgen Annie Sloan chalkpaint - bara det är värt att kika in för ^_^


Blev en miniguide till bra caféer och färg i Strömsund detta inlägg, haha, men ja - åker ni förbi Strömsund så stanna och fika och shoppa lite ;)


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Ut i blåbärsskogen!


Igår kom Vildes moster och hennes sambo på besök och vi gav oss ut i blåbärsskogen en sväng :)
Ca 2 liter blåbär, Vilde åt massa också, haha ^_^Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)