DIY - vacker planteringslåda för hyacinter och mer!


Köpte hyacinter och funderade på hur jag skulle plantera och arrangera dem, kom på att jag hade några träbackar hemma så jag mörkvaxade dem med Dark wax från Annie Sloan och planterade dem tillsammans med mossa ^_^ Gjort en för ljung med, fint med olika julkulor i lila kulörer :)

It's a sign, for christmas!

Tog och kapade lite virke förra veckan och  och skruvade ihop skyltar, målade dem med Annie Sloan chalkpaint och vaxade dem med clear och dark wax. Designade schabloner i datorn och skar ut i tunn vinyl och rensade bort där jag ville ha färgen och målade, lät torka och drog bort schablonen, vaxade hela ytan - klart! 
Det lilla trädet håller sig bra i sin kanna, som jag fixade till för några veckor sedan med skyltvinyl samt en rosett i juteväv som jag tryckt glittrande, röda prickar på ^_^

DIY - gör om en enkel trälåda!

Jag köpte en vanlig trälåda på Lagerhaus och karvade lite på den med en kniv så den skulle få ett mer slitet utseende:

Jag målade den med Annie Sloan chalkpaint - Duck egg blue:
Gjorde en schablon själv genom att göra en design i dator och sedan skära ut den designen i tunn, självhäftande vinyl, rensa bort bitarna där jag ville ha det målat och fäste på lådan då den torkat ordentligt och målade sedan på schablonen. Ena sidan så den passar till jul och andra sidan så den passar för resten av året ;)
Vaxat den med clear wax så den håller sig bra :)