3 år sedan

Tre år sedan, 80-tals party på G, jag var gravid men ingen visste än, haha, jag var sjukt trött och åkte hem tidigt men hade en riktigt rolig kväll vilket som!


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Vår och vänskap


Det har snöat, regnat, blåst - typiskt aprilväder alltså ^_^ Eftersom vår bil måste in på verkstan så cyklar vi, det går bra här i Umeå eftersom det är en riktig cykelstad, men att cykla i snö och regn är inte min favoritsyssla, haha :) En ny bil kanske vore nått? Vi får se hur det blir med den saken.

Igår hängde jag med Lunica, vi var på Avion och Ikea och Returbutiken och shoppade lite, pratade massa, skrattade mycket <3 Jag är tacksamt ödmjuk att jag har alla de vänner jag har, de är awesome varenda en av dem och vi har många år bakom oss. Det är inte alltid lätt att bibehålla sociala relationer som man gjorde innan barn, men det hänger mycket på hur man bemöter verkligheten. För tex mig Lunica och Kikki ser verkligheten ut som så att vi lever olika liv, har olika mycket "egentid" och jobbar olika, det är inte alltid man hinner ses eller ens höras. Men det bästa med riktiga vänner är att de finns där ändå ^_^ Ibland kan det gå flera veckor utan att man hinner ses, det liksom bara rinner iväg, men det gör ingen skillnad. 
Jag saknar ofta mina vänner i Strömsund, jag är ju inte där så ofta så man ses ju sällan. Men det är samma sak där - det gör inget, tiden mellan att man fysiskt ses gör ingen skillnad, påverkar inte vänskapen. Den är där ändå <3 Jag önskar dock att vi sågs oftare, jag saknar dem mycket, allihopa!

Att ha vänner, riktiga nära älskade vänner, är ett privilegium, som jag vårdar ömt. Man måste ge av sig själv, lyssna, vara där, dela tid och tankar, uppskatta <3 Och tänka på att livet händer, man hinner inte alltid ses hela tiden, men när det kommer till riktig vänskap så gör inte det nått.


Efter Ikea blev det sallad med grillad kyckling, passade perfekt till vädret utanför, haha :) Köpte en tomatplanta på Ikea som hade de godaste små tomaterna, måste nog köpa minst en till!

Fredag idag, helg, Valborg till och med, haha :) Vi ska grilla med Tina och Choffe på förmiddagen, sen ska jag försöka hinna med att hjälpa Lunica och Tege att flytta (hurra de flyttar tillbaka hit där vi bor så nu bor vi nära varandra igen!!!) och kvällen vet jag inte. Vi har ingen barnvakt, som alltid, haha, så jag tror inte det blir utgång. Men man vet aldrig, kanske det blir en flyttöl med Lunica efter vi är färdiga, vi får se ^_^Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (1)

Korvstroganof i crockpot!Superenkelt, supergott!

Jag tog det jag hade hemma och inte har jag några exakta mått heller, men med korvstroganof går det ju att höfta lite ;)
Jag hade nästan en hel korvring, tärnade den och i potten, två stycken gula lökar från ett lökknippe, en tredjedels tub med tomatpuré, en burk krossade tomater och ca 2 dl grädde. I med vitpeppar och salt efter smak!
Lät allt puttra i crockpotten på låg i ca 5 timmar, serverade med ris!

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Mat & Bak & Godis!; • Kommentarer (0)