Killstar Addams

Köpte mig själv en tidig födelsedagspresent; en Addams klänning från Killstar!

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Favoritsaker!; • Kommentarer (0)

Familjemiddag på stan

När man går med i Bishop Arms medlemsklubb så får man en check på posten som ger en 150:- att äta för, vi bestämde oss för att nyttja den checken ikväll för den går ut snart och Olov jobbar kväll/natt resten av veckan. Min rygg pallade bra, visserligen inga konstigheter att sitta i en bil, gå 30 meter och sitta på en bänk i ett bås, haha, men jag har aldrig sträckt ryggen innan så jag vet inte vad som funkar och ej. I vilket fall - sjukt god mat och nice familjetid på restaurang :)
Sen blev det hemgång och leka lite med Lego innan nattning ^_^

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Sträckt

Sträckte ryggen i fredags så helgen har varit extra lugn tillsammans med liniment och värktabletter. Igår fick jag matförgiftning av en tydligen tvivelaktig köpt bit med smörgåstårta. Kan säga att timmar på toaletten om natten tillsammans med en sträckt rygg inte är att rekommendera, haha!
Idag kör jag utan värktabletter och bara liniment, hoppas det här går till sig så snart det går, det är en vecka med fullt upp egentligen och på fredag tänkte jag fira min födelsedag i förväg; fått biljett till Guitars med TKU av Tina och jag och Lunica har bokat hotell med hotellfrukost, så jag hoppas som sagt att ryggen skyndar på och blir ok fort.

Något positivt är att mitt hår mer och mer blir den färgen jag vill ha ^_^
Nu är det mer mot ljust grå-vitt, jag siktar fortfarande mot mörkare grått och hoppas få till det, någon gång ;)