Målat! Kurasängen tar form!


Så, då är den iallafall målad - en sak klar! Köpte denna kura i helgen och byggde ihop den igår, målat den vit idag och nu ska jag "bara" bestämma lite mer exakt hur jag ska bygga på den, hur taket ska bli och om den ska dekoreras eller fortsätta vara vit. Det lär ju ta några dagar att bestämma sig helt, haha!


GILTIG

GILTIG är en kollektion som ställer till med ett extraordinärt middagsparty. Avsändare är modeskaparen Katie Eary som vill få dina ögon att svida. Med orädda färgkombinationer och uppstudsiga mönster är GILTIG först ut i en rad samarbeten mellan IKEA och modeskapare i framkant.

Säljstart GILTIG tillfällig kollektion: 15/4, 2016

Vi får se om jag gillar denna kollektion mer irl än på bild ;)Foto: Ikea pressbilder
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Kura!


Idag var vi på Ikea igen, med Vildes farmor och mormor :) Vi köpte madrassen till Kurasängen samt lite mer småplock. Anledning nummer 4578 att jag älskar att vi flyttade till Umeå - Ikea! Och nu när Avion shoppingcenter öppnar 17 mars med bla TGR (!!!!) och måååånga fler bra butiker, blir allt ännu bättre! 

Vi drog ut mest hela barnrummet i vardagsrummet för att kunna bygga ihop sängen, haha, och Vilde hjälpte till ^_^

Sängen och allt de andra är tillbaka i rummet, tagit bort lite väggdekaler och bäddat sängen, resten av veckan får bli ägnad åt att fixa i rummet, jag har ingen direkt plan men massa idéer ^_^ Och det är så sjukt nice att ha Ikea 5 minuter bort, för vi vill köpa till mer förvaringsmöbler till rummet - jag ska bara fundera ut vilka :)Vilde älskar sängen - hurra! :)


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Bra prylar!, Cicis liv, Favoritsaker!; • Kommentarer (1)