Happy!

Köpte lite lycka i form av utskuren mdf på Panduro och sprayade ordet med guldspray (Montana Gold) i flera lager, detta gjordes i vintras haha, la undan projektet och glömde bort det! Hittade det idag och fäste på väggen med dubbelhäftande tape!

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv; • Kommentarer (0)

Blomsterprakt på balkongen!

För några dagar sedan var det rea på blommor på torget, sex stycken plantor för 200:-, så nu är det ännu mer blomsterprakt på balkongen!

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Odla själv!; • Kommentarer (0)

Sommarbus!

I fredags lunchade vi på stan med Lunica och Miko och köpte matchande kläder och kepsar till pojkarna, och på eftermiddagen cyklade jag och Vilde hem till dem så pojkarna fick busa i lekparken, äta melon, blåsa bubblor och springa av sig energi mammorna vilde på gräsmattan och pratade av sig ^_^
Lördagen bjöd på mer bus i lekparkerna här omkring oss med hela familjen miko, efter pojkarnas tupplur hade vi vattenkrig med vattenballonger och sedan drog vi igenom tre lekparker! Vilde hade sån otur, på förmiddagen blev han stucken av en geting och på kvällen innan han och jag skulle säga hejdå till miko och co och gå in för välling så brände han sig på en brännässla :-/ Men båda sakerna hanterande han bra, och efter att mamma blåst och kramat om var allt bra igen.
Idag regnade det kort och vi lekte inne och Lunica friserade Olov, sen åkte vi till Avion och Ikea och då kom solen och värmen tillbaka :)
Vi får se vad eftermiddagen bjuder på :)

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)