Nedläggning

Håller på att försöka ta ett beslut, om att stänga ned bloggen, instagram och fb helt eller ej. Det har kommit till min vetskap att folk antingen har en falsk profl för att kunna kolla på min privata, låsta instagram eller har någon som redan är min följare som tar skärmdumpar och visar. Vilket det än är så är det både obehagligt och skrämmande, jag har nu rensat upp ordentligt där och hoppas det räcker. Är man blockerad från en dessutom låst profil borde man bara kunna acceptera det. Vilket som skrämde det mig att någon jag har som följare på min låsta instagram antingen är en falsk profil eller någon som tar skärmdumpar och skickar till en blockerad person. Även dessa skärmdumpade bilder blev det antaganden kring och en egen sanning skapades kring en mening som jag personligen inte tänkte så mycket mer över än vad det just var - att jag för min sons skull måste vara den bättre människan i något vi har i vårat liv, och skaka av mig ett obehag som egentligen legat hos mig hela mitt liv och som kommer finnas hos mig en större del av min framtid. Detta antogs eller missuppfattades alltså som något helt annat, och skapade onödigt drama.
 
Jag hoppas dock situationen är löst nu, det borde vara det, men jag överväger ändå att stänga ned både blogg och instagram och fb en längre tid eller delar av det, för att helt enkelt få vara ifred. Känns väldigt fel, men samtidigt har jag viktiga saker som jag vill lägga all min kraft, tid och energi på, som min son och Olov, mitt företag, mina vänner och övrig familj. Ett beslut jag själv måste ta och ska fundera lite kring, men tänkte upplysa er följare här om det, ifall det blir så att bloggen försvinner <3 
 
Ni får ha det så bra och ta hand om varandra, bloggen kan komma att vara låst en tid, håller på att omorganisera och flytta mycket till en ny blogg och ha denna som en privat blogg.

Kommentarer:

1 Karoline Hultman:

Neeeeej snälla ta inte bort bloggen!! Ja hittar alltid så bra inspiration här och tycker om att få följa dej å din lilla familj på både vardagliga å andra äventyr. Känner dej inte alls men känns som ja känner dej ändå på nått sätt å de vore hemskt ledsamt om din blogg försvann.

Svar: Tack snälla du för så fina ord. Det här är bara en tanke jag har, om att det kanske är allra enklast överlag i livet om man inte har sociala medier eller blogg och liknande, det handlar inte bara om en enda person. Men jag har absolut inte bestämt mig än, det ska få gro och funderas på, så vi får se helt enkelt <3 Du och jag ses ju i pysselgrupperna om inte annat, haha ^_^
Cici

2 UllisBullis:

Jag tycker tvärt inte du ska behöva lägga ned blogg eller något för att det finns människor som inte kan respektera andra. Bra idé att ha mycket låst för det finns konstiga individer där ute men du ska inte stänga ned allt. Om du inte vill såklart det kan vara skönt att pausa från den virituella världen då och då.

Svar: Jag har tagit bort lite följare (tyvärr, men vet inte vilka det går att lita på, så trist) och har den fortfarande låst, såklart, och kommer ändra bloggen och har gjort lite annat för att vara än mer privat, utanför företaget.
alkemisten.net

3 Jennifer :

Vad tråkigt att inte en del människor kan bete sig, och förstöra för andra människor. Väldigt obehaglig det du blivit utsatt för, förstår jag. Hoppas de har slutat med dumheterna så du kan fortsätta blogga på som vanligt. 💕

Svar: Det blir obehagligt när man förstår att någon antingen har en falsk profil eller att någon man redan har som följare (och haft det länge) tar skärmdumpar och skickar till någon som inte ska se ens instagram. Det känns inte alls bra. Men jag har rensat listan på följare och hoppas det räcker, och så kommer jag ha en annan blogg och denna blir lite mer privat. Kommer dock ta ett tag, haft den här så himla länge och den är full av DIY-tips som jag måste gå igenom och flytta till nya bloggen, ett himla arbete och jag känner ibland att det inte är värt slitet. Det återstår att se helt enkelt hur jag gör. Tack för att du läser, massa kramar!
alkemisten.net

Kommentera här: