Prata med polisen och äta middag

Vi fick två bonuscheckar på 150:- var på Bishops i veckan så middag där it is!

Vilde pratade med poliserna på stan och fick ha på sig polisväst och sitta i bilen, han var så himla söt haha ^_^
Han beställde fisk till middagen och frågade om de hade nyponsoppa, det hade de inte men de hade mjölk, och det gick bra, med sugrör :)
Det är roligt att kunna gå ut och äta tillsammans, komma hemifrån litegrann och dessutom få maten serverad - awesome!
Vi kommer ha all inclusive på hotellet vi ska bo på när vi drar utomlands, och det känns galet skönt - inte behöva tänka på nått när det kommer till dagens olika måltider! Enda dåliga är att jag säkerligen kommer lägga på mig några kilon på min redan rätt volymösa kropp, hahaha ;) 
Jag längtar massor, sol och värme och bad och bara få leka massa med Vilde tillsammans med Olov och Pernilla - kan ju inte bli bättre! Nu ska jag varva ned efter en lång dag, Olov kom hem vid halv tio på kvällen och jag hade ärenden att fixa så fort han var hemma, det är kallt ute och saker drar alltid ut på tiden tycks det som när man helst vill vara hemma i soffan eller sängen, men till sist var jag färdig med allt och nu äntligen ligger jag i sängen, fem över ett på natten, cheeesus! 
Nåväl, imorgon är det fredag och påskfirandet kan börja, jag ska läsa lite innan jag somnar, boken är för spännande för att inte läsa lite i trots den sena timmen ^_^ Snart läst ut Isfolketserien igen och jag vill nästan börja om från början ännu en gång :)

Ha en awesome påsk!


.

Kommentera här: