Världens minsta allt-i-ett-skrivare!

 
 
 
 
 
Nu är det ju ett tag sedan det var alla hjärtans dag, och det här inlägget har blivit lite försenat pga vabbning med treåring (hej hej Vabruari!) och lite förseningar i posthantering, men nu så!
HP hörde av sig till mig ett par dagar innan alla hjärtans dag och ville ge mig en skrivare i alla hjärtans dag-present, de gillar min blogg och undrade om jag ville testa en av deras skrivare; HP DeskJet 3720 Världens minsta allt-i-ett-skrivare. Klart jag ville det, hurra liksom!
 
Den skickades med posten och blev en aning försenad tyvärr så den hann inte komma till alla hjärtans dag, den kom nästan en vecka senare, haha, men så kan det vara :D Sedan har vi haft sjukdom här med hosta och snor och feber - småbarnsliv helt enkelt, men nu är allt sådant ett minne blott (peppar peppar ta i trä) och jag kan nu visa min fina present. Och vet ni vad? Jag tänker tävla ut en skrivare också! Hurra!
Tävlingsinlägget med regler och annan info kommer längst ned i detta inlägg :D
 
 
 
 
För det första gillar jag saker som funkar på en gång - inget trassel eller tjafs, jag vill koppla upp och köra! Och det gör denna lilla skrivare, det är väldigt enkelt att koppla upp den. Jo just - den är trådlös, så den enda sladden man handskas med är elförsörjningen - hur bra är inte det!
Snabb att installera, bläckpatronerna enkla att sätta i och sen är det bara att koppla upp den mot datorn vilket nästan sker av sig självt och så skriva ut! Man kan skriva ut, skanna och kopiera med den, färgerna är ruskigt bra! 
 
 
 
 
 
 
 
Med i mitt paket fanns det tre förpackningar med Snapshots, 10 st i varje paket, vilket är små fina fotopapper med självhäftande baksida. Man tar enkelt hem en app till sin mobil; HP Social Media Snapshots och sen kan man printa ut sina bilder och klistra upp, skapa konst, pyssla med, sätta på kylskåpet, hänga upp i små klädnypor, ha till scrapbooking eller vad man vill - endast fantasin sätter stopp! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag printade ut ett gäng bilder från min Instagram och lät skyddsfilmen på baksidan sitta kvar och använde dem som polaroidbilder att hänga upp på mitt kontor, de blev superfina och jag gillar att det finns möjlighet i appen att skriva en liten text och ha datum på korten!
 
 
 
 
 
 
En annan sak jag gjorde med mina Snapshots var mer av ett praktiskt skäl men det blev samtidigt väldigt fint och det var roligt - en awesome kombination! Jag har massa lådor som jag har som lagerförvaring av mina produkter som jag tillverkar till webshopen, och det är alltid bra att snabbt kunna få en överblick av vad som är i vilken låda. Så jag fotade mina produkter och la in i appen och printade ut och skrev på bilderna vad det var för något och vilka färger och klistrade sedan fast dem på lådorna - nice!
 
 
 
 
 
 
 
Jag gillar verkligen skrivaren - tusen tack HP, en riktigt fin present!
 
 
 
 
 
 
 
Vill du också ha en awesome liten allt-i-ett-skrivare? Klart du vill ^_^
 
 
Lycka till!
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej
Vill gärna vara med i tävlingen.
Du har 1 års teknisk support
Återvinner ennkelt med HP Planet Partners!
Sen 2 år tillbaka har jag funnit glädjen i att måla och rita. Det hade varit fantastiskt kul att kunna skriva utan mina teckningar hemifrån och glädja någon med ett litet kort snabbt och enkelt!
Mvh Åsa Olofsson

2 Kerstin Gustavsson:

Hejsan! Vilken tävling👌👌👌

Ett års teknisk support ingår, och man skickar tillbaka sina färgpatroner till HP, de står för alla kostnader. Sker med samarbete med HP planet partners👍
Jag är sjukpensionär och pysslar och syr ganska mycket när jag orkar. Bor väldigt trångt med mina söner som ej hunnit flytta hemifrån än så bor väldigt trångt och har inte mycket plats för olika tillbehör. vore ju toppen med en som här maskin som inte tar så stor plats och som kan komplettera mitt pysslande och även kunna skriva ut fina bilder på mina älskade syskonbarnbarn ❤️
Håller ✊🏻

3 anki purvall:

1.HP Planet partner
2. 1 år
Skulle verkligen älska att få vinna vad foton jag skulle skriva ut på mina barnbarn och deras teckningar skulle bli fina tavlor att hänga på väggen.

4 Anonym:

Svaren är 1års teknisk support samt du återvinner enkelt med HP Planet Patroner. Min nuvarande skrivare är snart ett minne blott så vinna denna vore en dröm. Mvh/ Iren
iren62voff@hotmail.com

5 Cali:

1: HP planet partners återvinner patroner, så där ska man lämna in. 2: HP erbjuder 1 års teknisk support. Övrigt: Som pyssel tokig fattig student som snart ska flytta in i dröm lägenheten så saknar jag en skrivare. Älskar att fota och leta fram underbara bilder, problemet för mig är bara att jag inte kan skriva ut dem. Skulle bli over-the-moon om jag vann skrivaren! <3 Mvh Angelica Söderlund

6 Maria:

1. HP planet partner
2. 1 års teknisk support

Ska bli mormor för första gången! Skulle vara kul att printa ut alla bilder som jag antagligen kommer att ta. Göra album och fina tavlor. Mvh Maria

7 evelina:

1. hp planet
2. 1 års teknisk support
vilken rolig grej! så himla roligt att använda när man har huset fullt med barn och man hinner ju aldrig printa ut annars så detta hade varit underbart

Kommentera här: