Vinn HP DeskJet 3720 allt-i-ett-skrivare!

 
 
Detta inlägg är ett tävlingsinlägg där jag tävlar ut en HP DeskJet 3720 allt-i-ett-skrivare!
 
 
 
 
 
 
 
För att kunna vinna skrivaren ska du svara rätt på två frågor samt skriva en liten kommentar om varför just Du ska vinna denna skrivare :D Du lämnar svaren och kommentaren här i bloggen.
 
 
Fråga 1: Återvinn enkelt dina patroner med HPs originalbläck via - vilka?
Fråga 2: Hur lång tid har man teknisk support?
 
 
Du vinner allt detta på bilden, skrivaren och alla tillbehör som behövs, fyra förpackningar originalbläckpatroner samt tre förpackningar Snapshots (det är 10 Snapshots i varje förpackning) så du kan sätta igång och skriva ut så fort du fått hem din skrivare!
 
 
 
 
 
Tävlingen avslutas den 12 mars 2017, vinnaren meddelas här på bloggen samt via mailadress, så glöm inte att lämna en fungerande mailadress!
 
Följ gärna @twiganddot.se på instagram och "Alkemisten och Twig & Dot" på facebook och dela denna tävling, det är inget måste för att vinna men alltid trevligt :D
 
 
 
 
 
Lycka till!

Kommentarer:

1 Nicolina :

Wow en liten skrivare är perfekt för mig då mina symaskiner å min cameo tar upp så mycket plats i mitt syrum att vi nu fått flytta ner i vardagsrummet så en pytte skrivare skulle va perfekt å då skulle jag skriva ut först och främst massa kort på barnen så alla kan få va med på vår fotovägg... minstingen är inte med ännu efter tre år för jag ska framkalla bilderna....har jag sagt men med sennan skulle jag tusan gjort de direkt!!!
Svaret på frågorna är
Man kan lämna in bläckpatronerna till HP Planet Partners.
Och andra svaret är att man har teknisk support i ett år! Perfekt ju!!
Så nu håller jag tummar å tår så jag kan uppdatera vår vägg:) hehe

2 Maria:

Svar på fråga 1: HP PLANETS recykel partners.
2:1 års teknisk support.

Ja skulle vilja vinna denna till min 6 åriga dotter. Hon Älskar att pyssla och hålla på med sådant från morgon till kväll! Mamman i familjen hade iofs också varit överlycklig över att kunna skriva ut fina minnen på barnen.

3 Cissi Harström:

Åh, en sådan skulle jag verkligen behöva! Efter att inte ha behövt brytt mig om teknik på 9 år, eftersom jag haft en sambo som skött allt sådant, så är det dags för mig att stå på egna ben. Älskar att pyssla och skulle verkligen behöva en skrivare som jag kan få igång och använda utan krångel.
Som svar på frågorna:
1. Återvinner patronerna med HP's originalbläck HP Planet Partners.
2. 1 års teknisk support :)

Håller tummar och tår:)

4 Cissi Harström:

Jag älskar att pyssla. Jag älskar även när saker och ting går smidigt. Är totalt tekniskt nollad och skulle vara fantastiskt att vinna något som man förhoppningsvis kan installera och manövrera själv. Efter att inte behövt tänka på tekniska prylar så är det nu dags för mig att stå på egna ben, efter min separation. Skulle vara kul om något flöt på:)
1. HP's originalbläck via HP Planet Partners.
2. 1 års teknisk support (tänk vad nöjd jag skulle vara 😁👏🏻)

5 Anonym:

Svar på fråga 1: HP Planet Partners
Svar på fråga 2: 1år

Vinner jag denna skrivaren så skulle jag kunna skriva ut massa av mina ca 70000 bilder från allt från resor till våra hundar, hade även kunnat skriva ut självhäftande dekaler till vårt kommande barnrum som snart ska göras vid =) håller tummarna =)

caroline84simonsen@hotmail.com

6 Titti:

Svaret på frågorna är :
Man kan lämna in bläckpatronerna till HP Planet Partners.
Och man har teknisk support i 1 år.

Skulle gärna vilja vinna då min nuvarande skrivare har några år på nacken & inte skriver ut bilder som den ska. Så allt pyssel jag vill göra som kräver skrivare kan jag ej göra så har rejäl pysselabstinens. :D

7 Lovisa:

1: HP planets partners
2: Ett års teknisk support

Med en ny bebis i familjen så fotas det hejvilt! Minnen ska samlas och sparas för vår lilla Elton att kunna titta på när han blir äldre. Att få en sådan fin skrivare och förverkliga detta med så bra utskrifter som vi kan sätta i böcker, i ramar, ge bilder till farmor & farfar, ja helt enkelt använda på många olika sätt skulle fylla vår vardag nu när jag är hemma med sonen som blivit 7 veckor :)!

8 Anonym:

Man är ju dum om man inte tar denna fantastiska chans! Vilken tävling! :)
Jag som bland annat håller på med en fotovägg med massa bilder på ungarna i olika storlekar å denna vore ju drömmen!
1. Återvinn via HP planets recykel partner.
2. Teknisk support i 1år.

.

9 Ulrika Fallgren:

1. HP Planet Partner
2. 1 års teknisk support
Vi bor så trångt, så det vore perfekt med en liten smidig sak som den här. Sen låter det ju så skoj med den där snapshot-funktionen du skriver om. Både jag och barnen skulle älska den!

10 Matilda Josefsson :

Äntligen en utlottning jag litar på! Svaren kommer här:återvinn patroner via HP planet partners, sedan får man 1 års teknisk support med skrivaren.
Lycka till alla! :)

11 Julia :

Svar 1: HP Planet Partners
Svar 2: Ett års teknisk support

Jag håller på att göra om i mina barns rum så en sådan här vore toppen. Jag skulle kunna sätta upp roliga bilder på väggarna och även använda den till min sons kiosk som jag inte är klar med än. Fick massor av idéer nu när jag läste ditt inlägg.

12 Julia:

Svar 1: HP Planet Partners
Svar 2: Ett års teknisk support

Jag håller på att göra om i mina barns rum så en sådan här vore toppen. Jag skulle kunna sätta upp roliga bilder på väggarna och även använda den till min sons kiosk som jag inte är klar med än. Fick massor av idéer nu när jag läste ditt inlägg.

Mail: julia_s_@hotmail.com

13 Ika:

1: HP PLANETS recykel partners. 2:1 års teknisk support

Har inte haft en skrivare på flera år! Så nu håller jag tummarna för mig själv😂 kul tävling😊

14 Marika Nilsson:

Svar på fråga 1: HP Planet Partners
Svar på fråga 2: 1 år

Skulle jag vinna den här så skulle jag använda den för att skriva ut bilder på alla våra utflykter och sätta upp på väggen. Renoverar och en gigantisk tavelvägg skulle vara så fint. :) så håller alla tummar o tår att jag kan vinna för att föreviga allt :)

15 Karoleen:

Fråga 1: HP PLANETS Partner
Fråga 2: 1 års teknisk support

Åh, vilken underbar printer och så himla smidigt. Jag älskar snapshot-funktionen, så nära en Polaroid-kamera som modern teknik kan ge =)

16 Ann-Louise Karlsson:

Halkar in på din fina blogg lite nu och då, såg tävlingen med skrivaren och tänkte att - varför inte delta för ovanlighetens skull - lilla blå skulle passa perfekt i vårt kök,både i färg och form och det skulle vara så kul att kunna printa ut alla bilder jag tagit på första barnbarnet och göra ett fint blädderalbum !
Svaren på frågorna lyder som följer:
1: HP Planet Partners
2: 1 års teknisk support

17 Catarina Sirkiä:

Den här tävlingen kom i precis rätt ögonblick. Har suttit och sökt efter en liten, smidig och snygg skrivare att ha i min pysselhörna, och så ser jag denna tävling, och jag blev så glad. Jag har bara hittat stora, otympliga och trista när jag letat på nätet.
Jag håller tummarna att denna fina får pryda min lilla pysselhörna.
Mina svar:
Nr 1 HP planets partners
Nr 2 Teknisk support i 1 år.

Lycka till Alla <3

18 Ulle:

Fråga 1: HP Planet Partners
Fråga 2: 1 år

Om jag vinner så skulle jag ge den i present till min tonårsdotter. Hon föddes med papper, saxar och pyssel i sina händer. ;) Jag skulle givetvis låna den jag med, hehe. Listan på projekt vi skulle kunna göra är lång och jag tror vi skulle börja med att organisera garderoberna och sätta snygga foton som etiketter var alla saker ska vara. Hoppas det blir lösningen på oordningen där. ;) Tummar hålles. :)

19 Anonym:

Fråga 1. HP Planet Partners-programmet
Fråga 2. 1 års support
Min man skulle bli glad om jag slutade lägga hela mammapengen på att framkalla foton på lillsnorpan och istället skrev ut fotona hemma 😝😊 /Felicia flisan90@hotmail.com

20 Lena Molle Molin:

1. HP planets partners.
2. Ett års teknisk support.
Jag har ingen skrivare, men är i stort behov av en. Tänk vad jag skulle köra ut bilder som jag fotat. Och jag älskar att pyssla och skulle använda den jämt.💖

21 Nysis:

Hej😊
Svar: Teknisk support i 1år och man kan lämna in dom till HP Planet Partners!
Jag skulle verkligen vilja vinna denna skrivare då jag vill utveckla mig inom fotokonst och så småningom då börja sälja av det. Jag är heltidssjukskriven sedan länge och kan har svåra smärtor så jag har svårt med ett vanligt jobb och man har ju inga pengar heller så detta skulle VERKLIGEN vara en STOR möjlighet för mig att kunna komma igång med något jag ÄLSKAR att göra och kanske kunna bli något!! Så jag kan bara hoppas😊💖 Mvh Sofie
s.nystrom@live.se

22 Annika Saari:

man återvinner patronerna via HP Planet Partners och man har 1 års teknisk support

och min motivering till att vinna den är helt enkelt för att min egen gamla skrivare har kraschat och vad gör väl en pysslare när man inte kan pyssla?..... jo torkar ihop, förtvinar å döööööööör ;-)

23 Lotta:

1. HP Planet Partners
2. 1 år

Vore perfekt med en liten skrivare att skriva ut ex. Instagrambilder med och ge till mina föräldrar som inte använder sociala medier och därför missar vardagsbilder på barnbarnen :)

24 Anna Karin svensson:

Vilken trevlig tävling jag presic såg länkad på Facebook, då min gamle HP skrivare lagt av och lämnades på återvinningen i går kväll... 😃 Också är den ju blå som E min favvisfärg 😃

Mina svar på frågorna
1. HP Planet Partners.
2. 1 års teknisk support

Verkar vara en toppenskrivare med många funktioner 👍 Liten ox smidig att förvara när den inte används


25 Nicko:

HP planets partners och 1 års teknisk support!
Hade varit helt perfekt med en sådan skrivare. Jag är totalt oteknisk men det verkar som t.o.m jag kanske skulle klara av den. Roligt att ha bilder och visa de 3 barnen när de blir äldre!!

26 annaendelavvarlden.blogg.se:

Åh vilken läcker skrivare och så praktisk! En sån skulle jag gärna vilja vinna därför att jag är så sjukt besviken på våran skrivare vi köpte dyrt för ett tag sedan och som var rena skiten och denna skulle ju till och med få plats i mitt lilla pyssel hörn och så kanske den väcker min skaparlust igen efter en nu depression . Svaren på frågorna är att HP Planet Partners återvinner och supporten har man i ett år! 😊👍

27 Sofie:

1: HP planet partners
2: 1 års teknisk support

Nu när pysslande tagit fart
och jag älskar när det blir klart.
Börjat pärla och använder dataprogram
så jag grymma mönster får fram.
En skrivare av denna sort,
hade varit grym till denna sport.
Är samtidigt kanon att ha hemma,
när jag hittar något roligt som kan skrämma.
I skolan, hemma eller på lektionen
Tjillevippen hälsar jag från den nedre regionen. 😝😘

28 Angeliqa Wikström :

Svaren på frågorna:
1.HP Planet Partners
2.1 år
Om jag vinner denna kan jag äntligen få börja använda mig av print and cut functionen på min kära Cameo. Det är så tråkigt att inte kunna använda den funktionen för att man saknar skrivare. Så en skrivare skulle öppna upp för så många nya typer av projekt för mig. Att den är liten och smidig är ju ett stort plus i kanten 😊
Lycka till till oss alla ☺️ /angeliqa.wsm@gmail.com

29 Jennie :

1.HP planet partners
2. 1 års teknisk support

Hade blivit så glad, jag pysslar mycket och fotograferar, äger ingen skrivare då jag inte riktigt har råd så vore helt underbart att vinna denna vackra skrivare :D och kunna skriva ut mina fotografi och annat varierande till pysslet, läser även till förskollärare och är en fattig student så vore ett sånt bra hjälpmedel för att skriva ut viktiga papper.

Jennie.m.kron@gmail.com

30 MayBritt Henrysson:

Skulle behöva en sådan,för att kunna kopiera och skriva ut foton på mina barn sen de var små. De är nu 43 och 45 år. Själv är jag 71 år och tänkte försöka få var sitt album färdigt till dem medan jag kan.Det skulle underlätta med att ha en sådan maskin.
Svar på fråga 1:HP Planet Partners
Svar på fråga 2: 1 år

31 Anonym:

På fråga 1 svarar jag: HP Planet Partners
På fråga 2 svarar jag: 1 års teknisk support 😊
Nu gäller det att hålla tummar och tår riktigt hårt 💚💚💚, samt att jag hoppas att jag har gjort rätt nu 😍 Kram

32 MayBritt Henrysson:

Skulle behöva en sådan, för att kunna kopiera och skriva ut foton på mina barn sen de var små. De är nu 43-och 45 år. Själv är jag 71 år,och tänkte försöka få var sitt album färdigt till dem,medan jag kan.Det skulle underlätta med att ha en sådan maskin.
Svar fråga 1:HP Planet Partners
Svar fråga 2:1 år

33 Anonym:

Svar på fråga 1: hp planet partners.
Fråga 2: man får teknisk support i ett år.
Jag skulle så gärna vilja vinna, för att kunna skriva ut pyssel till mig och mina barn. Vi älskar att pyssla och skapa saker tillsammans 😀

34 Anonym:

Svar på fråga nr 1 är Hp planet partners.
Fråga 2, man får teknisk support i ett år.
Jag skulle vilja vinna den här, till mig och mina barn. Vi älskar att pyssla och skapa saker tillsammans. Det hade varit kul om vi kunde skriva ut våra berättelser och massa bilder & pyssel 😀
Min mail är beauty4u@live.se

35 Anonym:

Åh vilken bra tävling! Jag tar många bilder på mitt barn, och ger bort kort till familjen när jag ids skicka in för framkallning. Det hade varit superbra att vinna denna skrivare så jag kan skriva ut bilderna direkt! Så himla smidigt 😍 svaren på frågorna är: 1.HP Planet Partners. 2. 1 års teknisk support 😊😊 hoppas på vinst!!/sandra lind

36 Inga-Lill :

1. HP Planet partners
2. 1 års teknisk support

Skulle va jättekul å vinna för då kan jag äntligen göra bla. fotocollage på mina barnbarn å mina djur / Inga-Lill, Inga-Lill_K@hotmail.com

37 Anonym:

1: HP Planet Partners.
2: 1års Teknisk Support.
Jag har underbara vänner som skramlade ihop en rejäl slant till min födelsedag så jag äntligen kunde köpa mig en systemkamera. Kameran får sällan vila! Då vi fick ytterligare ett tillskott till familjen dec 2015. Sen älskar jag att fota så väl barnen som naturen. Det som skulle göra detta brinnande intresse komplett vore ju att kunna skriva ut fina bilder o ge till vänner o bekanta. Och självklart pryda väggar o pyssla ihop fina fotoböcker. Nu håller jag alla fingrar o tår och hoppas hp skrivaren kan bli vår.
Malin.palmer@hotmail.com

38 Åsa Olofsson:

Hej igen.
I all iver så glömde jag lämna min mailadress. deahealing@hotmail.se
Hoppas inte att det ställer till besvär 😉

39 Jennie Steén :

Återvinner gör man via HP Planet Partners vilket även är kostnadsfritt och miljövänligt, kan det bli bättre?
Och teknisk support har man tillgång till i 1 år, fantastiskt!

Jag hoppas på att få vinna denna till mig och min 4åring så vi även kan samla våra minnen på väggarna hemma :)

40 Therese Hafstad :

Svar på frågorna: 1:HP PLANETS recykel partners. 2:1 års teknisk support. Skulle verkligen vilja vinna denna, så jag och mina pysseltokiga barn skulle kunna ha underbara pysseltimmar tillsammans, skapa minnen på fler sätt än ett😊

41 Jenny:

1. HP Planet Partner
2. 1 års teknisk support

Vore fantastiskt att vinna å göra pyssel m mina två döttrar 😃😍

42 Veronika :

1. 1 års teknisk support
2. Lämna in patronerna till HP Planet Partners.
Tänk vad roligt att enkelt, smidigt och snyggt kunna skriva ut lite kort på mina charmtroll som förgyller livet. Har länge sagt att jag måste framkalla kort från yngsta dotterns första år, och nu är hon dryga två år, när ska man hinna, orka och ta sug tid. Så smidigt att få kunna fixa med det hemma i lugn å ro. Vilken födelsedagspresent till mig själv om jag vann!!! Håller alla tummar och tår. /Veronika veronika_franklin@hotmail.com

43 Jana:

Svar på frågorna:
1: HP planet partners.
2: 1 års teknisk support.

Skulle vara perfekt med en sådan skrivare då jag håller på att starta upp min egen business från hemmet och denna skrivare skulle passa in perfekt då den är smidig trådlös och tar inte mycket plats. Perfekt.

44 Cathrine:

Svar på fråga 1: Man kan lämna in bläckpatronerna till HP Planet Partners Svar på fråga 2: 1år teknisk support. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då jag har så otroligt många fina bilder som jag aldrig har tid att framkalla då det är fullt upp här hemma med en bebis och en två åring. Har även aldrig haft en skrivare och den här verkar super!

45 Pia:

Svar på fråga 1: HP Planet Partners
Svar på fråga 2: 1år

Eftersom vi bor i lägenhet är utrymmet begränsat och en sån här liten fin skrivare skulle passa perfekt! I dagsläget har jag ingen skrivare och därför skulle denna passa som handsken. Liten, smidig och behändig är ju bara några av egenskaperna som uppskattas. Sladdlös är en annan egenskap som värdesätts.
Längtar efter att få testa denna skrivaren samt att få börja skriva ut mina pysselidéer!

46 Beatrice Åström :

1. HP's originalbläck via HP Planet Partners. 2. 1 års teknisk support :D skulle vara fantastiskt att kunna skriva ut alla bebisbilder man tar för tillfället 😍 Det blir några stycken 😅

47 Maria :

Fråga 1: Hos HP's originalbläck HP Planet Partners.
Fråga 2: 1år

En liten smidig skrivare har jag önskat mig länge. Tänk så många fina bilder jag skulle kunna skriva ut o glädja både mig själv och andra med. Kreativiteten och idéerna flödar redan.
Eftersom jag bor ganska litet och trångt så vore denna toppen för mig. Att det är återvinning på patroner är ju hur bra som helst. Tummen upp för detta.

48 A-K Sohl:

1: HP planet Partners, 2: 1 års support. Nyinflyttad med tomma väggar. Med en sådan skrivare hade mina barn fått upp sina bilder på väggarna och jag fått upp bilder på mina fina barn 💕.

49 Sofia Isaksson:

Svar på fråga 1: HP Planet Partners
Svar på fråga 2: 1år

Om jag fick turen och vinna denna fantastiska skrivaren, så skulle jag nog skriva ut fina kort på vår underbara dotter, som vi har fått äran och ha i snart ett års tid. Hon ger så mycket glädje i mitt liv, så det skulle vara väldigt roligt att få printa ut bilder på henne. Håller tummarna för detta.

//Sofia

50 Annette:

1. HP planet partners 2. 1 års teknisk support.
Jag skulle såååå gärna vilja vinna den här skrivaren då jag aldrig tar mig för att skicka in bilder för framkallning, trots att jag ÄLSKAR att fota och älskar att pynta hemmet med foton. Känns som en sån här lämplig sak vore perfekt!
Nu när jag har en nyfödd bebis, och världens finaste storasyskon till honom blir det extra mycket fotat.

51 Jessica:

Svaren på dina frågor är; HP PLANETS recykel partners. Och de har 1 års teknisk support. Detta skulle vara en helt fantastisk liten maskin att vinna!! Jag älskar att pyssla och gör gärna egna album till barnen och då skulle detta vara helt perfekt!! Istället för att få vänta på bilder på posten så kan jag fixa och dona när andan faller på!! Och mina barn - som älskar att pyssla!!! Nu håller jag tummar o tår och även barnens😊

52 Helena Schjölin:

1: HP planets partners
2: Ett års teknisk support

Pga att jag är en teknikidiot av rang, har vi ingen möjlighet att skriva ut öht. Denna skulle nog tom jag kunna hantera :-)

53 Janna:

Jag skulle verkligen vilja vinna denna skrivaren. Har så mycket skapande i kroppen som vill komma ut. En fotoskrivare har stått högt på önskelistan men tyvärr långt ner på prioriteringslistan och som föräldraledig med nyköpt hus som visade sig vara i mer behov av renovering än vad vi trott så har jag ingen möjlighet att köpa mig en själv så att vinna en vore guld värt. Jag och min äldsta pysseltokiga tjej skulle verkligen bli glada om vi vann.

Svaren på frågorna är:
HP planet partners samt 1 år teknisk support.

54 Jimmie:

Den här beöver min fru. Hon unnar sig aldrig något. Tänk att få vinna denna åt henne, det hade varit nått.

Svar på frågorna 1. Hp planet partners
2. 1 års teknisk support

55 Jo_dumle@hotmail.com :

1) HP Planet Partners 2) 1 års teknisk support
Jag skulle vilja vinna denna skrivare för att det verkar toppensmidigt att skriva ut på ett enkelt sätt, jämfört med vanliga meckiga skrivare! Så enkelt att göra en fotovägg med polaroidkort och annat fint. Det skulle vara enkelt att göra fina presenter till sonens mor-och farföräldrar med foton på sonen!

56 Aylin:

1. HP planet partners. 2. 1 år. Jag vill hemskt gärna vinna för jag har en idé till mitt bröllop i sommar! Jag vill att folk ska kunna fota roliga foton under bröllopet/kvällen, printa direkt och sätta upp med klädnypor på en vägg. Det blir en levande tavla som vi sen får ta hem som minne. (Sen vill jag också fota det som är i lådan och sätta på framsidan. Behöver både jag och dottern. 😊)

57 Aylin:

Pearlartbyaylin@yahoo.se

58 Anonym:

HP planet partners ♻ återvinner och 1års teknisk support får man. Har ingen skrivare hemma just nu så skrivandet och pysslandet har typ stannat av. En nystart med denna fina vore toppen! 👍Hoppas turen är med mig!👍christina.josefsson@edu.kalix.se

59 @nnamaria:

Precis vad min lilla nystartade firma behöver för att ge ett proffsigare intryck och snyggare finish. Den förenklar allt. Det är ett års teknisk support och genom HP Planet Partners återvinner man bläckpatronerna.

60 Emelie:

1. HP planet partners.
2. 1 års teknisk support.

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att vinna såklart, och denna vinsten är ju helt toppen 🙈
Älskar allt som har med pyssel att göra, och änsålänge har jag klarat mig på att låna symaskiner, verktyg, kamera mm av mina systrar. Men ingen av oss har en skrivare så det skulle få bli min pryl som jag kan låna ut till dem som tack för allt jag får och fått låna av dem.
Ljuset__@hotmail.com

61 Anonym:

1)HP Planet Partners
2 1 års teknisk support.

Håller precis på att fixa till ett arbets/pysselrum vore perfekt att vinna denna snygga skrivare. Skulle komma till bra användning i såväl mitt jobb som lärare och till mina pysselstunder.

62 Eva.skogholm@sunne.se :

Skickade som anonym här kommer det igen:
1.HP PLANET PARTNERS
2. 1 ÅRS TEKNISK SUPPORT

Håller just nu på med att fixa ett kombinerat arbets/pysselrum vore perfekt att få vinna denna ursnygga skrivare. Skulle komma bra till användning i såväl mitt jobb som lärare som när när jag pysslar. Hoppas!

63 Sarah Williams Bauer:

Svar på frågorna
1: HP Planet Partners
2: 1års teknisk support
Jag hade varit överlycklig att vinna denna fina skrivare! Just nu har vi en stor skrivare som tar väldigt mycket plats och som vi egentligen har ingen nytta av då den har gått sönder 😔 Jag håller på att göra en babybok till min dotter som är 6mån och har inte kunnat skriva ut bilder osv till hennes bok....dvs att just nu ser boken väldigt trist ut 🙈 Håller alla tummar och tår på vinst 😊

64 Nilsson.jojo@hotmail.com :

Åh gud vilken fantastisk skrivare. Och dessutom i min favoritfärg!! Som förstagångsmamma tar jag hundratals bilder varje dag, men har aldrig tid att framkalla. Skrivaren hade varit rena drömmen! Blev inspirerad av din blogg och hade även jag velat skriva ut bilder från instagram och sätta upp! Håller tummarna ✊ ❤️ Fråga 1: Med HPs originalbläck via HP Planet Partners. Fråga 2: Ett år!

65 Åsa Lindvall:

1. HP Planet Partners
2. 1 års teknisk support

jag vill kunna skriva ut kort på mina barn och barnbarn på ett enkelt sätt, just nu blir allt kvar i telefonen, och där är minnet fullt...
Hoppas hoppas...

66 Anonym:

Ååh, har verkligen saknat en skrivare som är liten och behändig, har varit utan skrivare i många år, skulle verkligen vilja vinna den, det är besvärligt att vars utan, å då kan jag ju printa ut kort på alla mina barnbarn också 💖 Nu till frågorna, HP Planet Partners och du får ett helt års teknisk support 😀😀 håller mina tummar 😀😀😀 mvh Heidie

67 Anonym:

HP Planet Partners
1år
Jag skulle vilja ge den till min dotter.

68 Anonym:

Fråga 1: HP Planet Partners
Fråga 2: Ett års teknisk support
En liten modern, hi-tech-skrivare vore nåt för dataalliteraten Sundqvist att få sätta tänderna i! Hoppas på vinst!

69 Angelica Söderlund:

1: HP planet partners återvinner patroner, så där ska man lämna in. 2: HP erbjuder 1 års teknisk support. Övrigt: Som pyssel tokig fattig student som snart ska flytta in i dröm lägenheten så saknar jag en skrivare. Älskar att fota och leta fram underbara bilder, problemet för mig är bara att jag inte kan skriva ut dem. Skulle bli over-the-moon om jag vann skrivaren! <3 Mvh Angelica Söderlund

70 Minna:

Med hjälp av HP planet partners så kan man lämna in sina patroner och man har 1års support.
Vill gärna vinna så jag äntligen kan göra ordning Williams rum med bilder på alla hans vänner och familj och alla äventyr utan att köpa en stor otymplig skrivare då ekonomin inte är den bästa förtillfället så det hade suttit bra med en sådan vinst :)

71 Anonym:

HP Planet Partners
1år
Jag skulle vilja ge den till min dotter.

72 Katta Kvack:

Ja men HURRA! Jag vill vara med och tävla!

1) Via HP planets partners
2) 1 års teknisk support

Jag hoppas att jag vinner eftersom vår skrivare från stenåldern hatar mig (mer eller mindre) och bara fungerar när resten av familjen använder den. Hoppa att denna är mer vänligt inställd dig mig :D

73 Ida:

Fråga 1: HP Planet Partners
Fråga 2: Ett års teknisk support!
Har haft sån otroligt otur med skrivare som vägrat fungera så en ny skulle inte sitta helt fel. Pysslar och använder skrivare ofta och ännu oftare nu med en tremånaders bebis i hushållet! :)

74 Anonym:

Fråga 1 Hp planners partner
Fråga 2 1 års support
Hade jag haft turen att vinna denna skrivare skulle jag skrivit ut alla fotona på mitt barnbarn som nu har hunnit bli 3 år 🙂

75 Anonym:

Denna skrivare skulle jag vilja vinna, i den jag så mycket glädje skulle finna. Nu när min son eget rum ska få, denna skrivare hade varit så tacksam just då. Att kunna pynta rummet till min lille skatt, det hade gjort mitt hjärta så glatt. Håller alla tummar & tår, att denna fantastiska vinst blir vår :)

Svar 1; HP planets recykel partner.
Svar 2; 1 års teknisk support.

76 Beatrice åström:

1. HP's originalbläck via HP Planet Partners. 2. 1 års teknisk support :D skulle vara fantastiskt att kunna skriva ut alla bebisbilder man tar för tillfället 😍 Det blir några stycken 😅

Är jättefräck å skriver en gång till då jag glömde mailadressen!! 😳 Beatriceastrom@hotmail.com är den och jag hade kommentar nr 46

77 Emilia:

Åh 😍 en trådlös skrivare har jag sucktat efter ett bra tag, vore en perfekt födelsedagspresent till mig 😍 Den skulle underlätta här hemma med två skolbarn och en mamma som älskar att pyssla och vara kreativ!
Fråga 1: HP's orginalbläck med HP Planets partners
Fråga 2: 1 års teknisk support 👍

78 Anonym:

Svar:
1. HPs originalbläck via HP Planet Partners.
2. Ett år.
Skulle bli såå enormt glad om jag vann denna, har en hel del symönster och foton jag vill skriva ut men allt har lagts på väntelistan då skrivare saknas, vill så gärna komma igång med pysslandet och skapandet igen! 💙💙
(anna.holmberg@live.com)

79 Anonym:

1: HP Planet partners 2: 1år.
Då min gamla skrivare sedan länge sjungit på sista versen så vore det super kul att få komma igång med scrappingen igen så mina barn får minst ett album var.
Mvh Daisy
Daisy.backman@hotmail.com

80 Pernilla:

1. Hp planet partners. 2. 1 års teknisk support. Den hade varit perfekt för mina döttrar. Jätteroligt med "pappersfoton" som förr. Skulle troligtvis också använda den på mitt arbete på en förskola. Barnen skulle tycka det var jättekul att ta fram bilder själva.
Mail: ubyreb@yahoo.se

81 Malin:

1: HP PLANETS recykel partners.
2:1 års teknisk support
Denna superskrivare vill jag vinna för att kunna ge min dotter, 10 år. Hon älskar att fota och jag tänker att det vore kul för henne att kunna skriva ut korten själv, enkelt och smidigt.

82 Malin :

1: HP PLANETS recykel partners.
2:1 års teknisk support
Glömde ange min mailadress i tidigare inlägg :)
Jag vill som sagt vinna denna för att ge den till min dotter, 10år. Hon älskar att fota och jag tänker att det vore kul för henne att kunna skriva ut korten själv. Enkelt och smidigt.
Tack för en fin blogg!
Hälsningar Malin

83 Malin Sjöblom:

1: Man kan återvinna dem via HP planet partners & 2: 1 års teknisk support! Jag skulle vilja vinna denna för att den är liten, snygg och fantastiskt praktisk, det skulle skrivas ut foton som tyvärr legat på hårddisken alltför länge! Håller tummarna!

84 Anonym:

1: HP Planet partners 2: 1år.
Då min gamla skrivare sedan länge sjungit på sista versen så vore det super kul att få komma igång med scrappingen igen så mina barn får minst ett album var.
Mvh Daisy
Daisy.backman@hotmail.com

85 Ingela Andersson:

1: Med Hp planet partners
2: 1 års teknisk support
Vore toppen att vinna :)

86 Sofi Fifi Karlsson:

1. HP Planets partners
2. 1 år!

Denna lilla skrivare skulle passa mig perfekt. Det känns ofta som om jag inte tar till vara på alla fina minnen jag fångat på bild. Med denna skrivare blir det inte så stor grej att få ut bilderna i verkligheten!

87 Steiner:

1. Återvinner patronerna med HP's originalbläck HP Planet Partners.
2. Det är 1 års teknisk support.

Tack för en kanonbra blogg

88 Anonym:

1: HP Planet partners 2: 1år.
Då min gamla skrivare sedan länge sjungit på sista versen så vore det super kul att få komma igång med scrappingen igen så mina barn får minst ett album var.
Mvh Daisy
Daisy.backman@hotmail.com

89 Jim Sundström:

1: HP Planet partners 2: 1år.
Då min gamla skrivare sedan länge sjungit på sista versen så vore det super kul att få komma igång med scrappingen igen så mina barn får minst ett album var.
Mvh Daisy
Daisy.backman@hotmail.com

90 Anette:

Hej.
Oj, vilken fin liten skrivare :-) vi har ingen skrivare men önskar att vi hade en för att kunna skriva ut fotografier. Mest för att kunna skicka till barnens gammelmormor (94 år) som inte har mobiltelefon eller dator. Har en mycket pysslig dotter också som skulle bli så glad.
1. Patronerna återvinns med HP's originalbläck HP Planet Partners
2. 1 års teknisk support

91 Anna Karin :

1. HP Planet Partners
2. 1 års tekn, support.

Äger ingen skrivare o det är ont om utrýmme i min pysselhörna. Önskar o hoppas på vinst

92 Anonym:

1-HP Planets recykel patners
2-1års tecknisk support
Den hade passat mig perfekt nu när jag är mamma ledig och kan ta massa bilder på min son som med denna fina skrivare hade fått pryda varje rum.

93 Anonym:

1. Via HP planets recycle partners
2. Man har teknisk support i ett år
Denna skrivare hade varit perfekt att ha på mitt bröllop, så gästerna kan ta kort till gästboken med sina egna telefoner istället för att jag ska köpa en polaroidkamera som jag aldrig kommer att använda igen. Denna skulle få en given plats på mitt kontor och jag skulle kunna skriva ut inbjudningskorten på den med..! 😍 Åh, det skulle bli så bra!
Kram Johanna!

94 Rebecca :

1. HP Planet Partners.
2. 1 år.
Motivering: För snart 2 år sedan flyttade jag hemifrån till en egen liten lägenhet. Under hela den här tiden har jag velat ha en skrivare, men inte hittat någon tillräckligt liten för att få plats och som är billig så att jag har råd. Så många pysseltillfällen och idéer som har försvunnit bara för att jag inte har en skrivare, detta hade varit perfekt

95 Helena:

Svar:
1. via HP Planet Partners
2. 1 år teknisk support

Äntligen en skrivare som skulle passa hemma hos oss! Trådlös och inte större än att den ryms i den nyinredda pysselhörnan. Då skulle det plötsligt bli enkelt att göra "riktiga foton" igen;-) och inte bara spara digitalt...

96 Anonym:

Tänk om man kunde få vinna denna smidiga sak. Äntligen få in lite ordning och reda och mer kreativitet under vårt tak.
Skriva ut bilder på barnen våra utan att behöver följa krångliga instruktioner, så svåra.
Skulle förgylla både dag och kanske natt, en fantastisk skatt.

Svar på fråga 1: HP Planet Partners.
Fråga 2: 1 års teknisk support. 😃
🍀✊🏼

97 Terese Arleij :

Tänk om man kunde få vinna denna smidiga sak. Äntligen få in lite ordning och reda och mer kreativitet under vårt tak.
Skriva ut bilder på barnen våra utan att behöver följa krångliga instruktioner, så svåra.
Skulle förgylla både dag och kanske natt, en fantastisk skatt.

Svar på fråga 1: HP Planet Partners.
Fråga 2: 1 års teknisk support. 😃
🍀✊🏼

98 Maria Hansen:

Har inte en fungerande skrivare idag, det är svårt att hitta en som passar ens behov bäst. Men den här lilla skrivaren som du lottar ut, verkar vara precis det jag behöver 😀

Liten. Bra, den tar inte upp plats från pysselplatsen!
Enkel. Bara plugga in elkontakten. Fantastiskt bra det!
Trådlös. Bra smidigt det! Då kan man göra det var som helst 😉
1 års support. Bra för otekniska mig!
Återvinna patroner till HP Planet Partners. Bra för miljön!
Ger bra kvalitetsbilder!

Om jag vinner denna skrivaren skulle jag använda den till allt möjligt, bl.a. till mina barns album (PL), scrapbooking, vanliga fotoalbum, Instagramalbum mm. De flesta bilder jag har är numera digitala, att få dem utskrivna och ha dem irl vore väldigt, Bra! (Följer på IG, (maria_design) gillar på fb)

99 Magda:

Vår skrivare har gett upp, och när man är föräldraledig är ekonomin inte den bästa, ibland får man Vända på Varenda krona så att kunna Äga en sån här skrivare vågar man knappt drömma om! Detta hade verkligen varit ett ljus i mörkret. ♡

100 Sanna:

Svar på frågorna:
1:HPs originalbläck via HP planet partners.
2: 1års teknisk support

Jag skulle använda skrivaren till så mycket olika. Mitt stora intresse är pyssel så en sådan skrivare skulle ju vara drömmen till det. Sen har jag en liten son som det tas väldigt mycket kort på men tyvärr är vi väldigt dåliga på och framkalla, men det en sån toppen skrivare skulle inte det vara nått problem. Sen behöver sambon skriva ut sitt jobb schema men då vi inte har nån skrivare så får vi åka tills hans mamma minst 1 gång i veckan och skriva ut. Sen är det ett stort plus att den är trådlös. Så vi hade haft så mycket nytta av denna skrivare så håller alla tummar och tår på att det är våran tur och vinna ;-)

101 Sofia:

Svar fråga 1 : HP Planet Partners
Svar fråga 2 :1 år teknisk support

Jag skulle vilja vinna denna till min dotter som älskar att ta bilder. Hon fick en liten flicka på nyårsafton o tar hur mkt fina kort som helst på henne. Skulle vara så roligt att kunna ge henne denna så hon även kan skriva ut bilderna , o göra roliga inredningsdetaljer i hemmet. Gillar dina saker du gör ,xde är mkt häftiga o fina

102 Anita C.:

Svar fråga 1. HP Planet Partners.
Svar fråga 2. 1 år.
Äger ingen skrivare så det skulle passa bra o vinna denna lilla smidiga.

103 Hanna :

Denna skulle vara underbar att ha hemma till mitt pyssel med min nya bullet journal. Dessutom har jag inte skrivit ut eller skickat efter bilder på min son som nu fyllt 5 :o allt finns på data och mobil! Skäms en aning mycket!
Svaret på fråga 1 : lämna bara in till hp planet partners fråga 2: 1år har man teknisk support 😃😃
Hanna.johansson123@hotmail.com

104 Anonym:

Färgpatronerna återvinns via HP Planet Partners
1 års teknisk support får man.
Då mitt hem brann ner till grunden i november så har jag ingen skrivare längre. Skulle behöva vinna denna så att jag kan skriva ut nya foton på bl.a. mina barnbarn och mina barn,då alla mina foton brann upp. Sen vill jag kunna göra mina egna almanackor/kalendrar så de passar mig och mina barn. Och massor av bilder på bilar som 2 av sönerna gillar även noter och texter till låtar åt en tredje son. Mm.mm.mm Nu hoppas jag på att turen är på min sida denna gång.

105 Matilda Johansson:

1. HP planets partners 2. Ett års teknisk support

Hat nyligen startat igång mitt företag som drivs som en hobby och skulle vara perfekt med en skrivare för att utveckla verksamheten och underlätta vid utskrift av fakturor och bilder till projekt. Dessutom behöver jag inte sno pappas hela tiden 😊

106 Therese @therese.home:

Min man har inte bytt patroner i skrivaren så det blir röda prickar på texten när jag skriver ut och hur mycket jag än tjatar så är det något annat som är viktigare 😂 Jag har tummen mitt i näven så jag kan inte därför skulle jag vilja vinn för att kunna skriva ut normala vita sidor och vilken bonus och vilka möjligheter denna skrivare erbjuder, så wow!! Svaren på frågan är. nda utan krångel. Som svar på frågorna: 1. Återvinner patronerna med HP's originalbläck HP Planet Partners. 2. 1 års teknisk support. Ha en skön helg. Mvh Therese teerese@hotmail.com

107 Tina Ottosson:

Äger ingen fungerande skrivare, den här vore perfekt för alla familjebilder & pyssel :)
1. HP planets partners. 2. 1 års teknisk support.
Håller tummarna👍👍

108 Moa Hansson:

Åh, vilken rolig tävling!

Svaren på frågorna:

Svar 1: HP Planet Partners.
Svar 2: Ett års teknisk support.

Motivering: Har relativt nyligen tagit beslutet att ta min verksamhet (Fotograf) till en ny nivå & detta skulle vara en himla rolig grej att få ha med sig i utrustningen. Enkelt & smidigt till lite mindre förstoringar & utskrifter. Och just det faktum att den är mindre & behändig lockade mig verkligen.

Trevlig lördag på dig! :)

109 Anonym:

1.HP Planets Partners.
2. 1 års support.
Det vore jättefint att få vinna denna skrivare då jag fotar så extremt mycket, och att smidigt kunna skriva ut perfekta foton direkt hemma istället för att framkalla vore ju toppen! Fick mitt första barn i oktober och håller ofta på att pyssla med en fotobok till honom. Men tiden med att planera och framkalla osv räcker inte riktigt till så man ligger jämt efter, puh.. Så, jag hoppas självklart på vinst!^^
Mail: elle.wiksten@hotmail.com

110 Amanda:

1:HP planet partners 2:Ett års teknisk support. Det hade varit drömmen att få vinna denna grymma skrivare då det fotas väldigt mycket här hemma, framförallt på barnen :) Hade varit så kul att kunna använda denna skrivare med massa funktioner och kunna skriva ut egna fina bilder snabbt o smidigt hemma!! Vi hoppas såklart på vinst 💪

111 Carina Ekholm :

Fråga 1: man återvinner via HP planet Partners-programmet
Fråga 2: 1 år teknisk support
Hade varit kul och vinna massa av små projekt jag vill göra med dessa bilder.

112 Annika:


Håller på både med foto och pyssel och förde behöver man en bra allt-i-ett-skrivare

Man Återvinner enkelt sina patroner med HPs originalbläck via HP Planet Partners.
Man får Ett års teknisk support

113 Amanda:

1:HP planet partners. 2:1 års teknisk support. Det hade varit drömmen o få vinna denna grymma skrivare med så många olika funktioner, då det tas väldigt mycket bilder här hemma framförallt på barnen :) hade varit grymt kul att kunna skriva ut bilder snabbt o smidigt hemma, vi vill helt klart vinna denna så vi hoppas på vinst 💪

114 Anna löf :

Har alltid velat haft en skrivare men aldrig blivit av att jag köpt någon på.grund av olika orsaker som kommit i mellan. Nu väntar man smått igen som kommer i juni. Å jade varit så kul å få vinna denna fina skrivare å kunna snabbt å.enkelt kunna skriva ut fina syskon bilder å familje bilder 😊 så hoppas på tur denna gång 😊 på fråga 1: återvinner patroner med HP's originalbläck HP planet Partners. Fråga 2: 1 års teknisk support.
Om jag vann denna så skulle jag bli så glad å lycklig 😊 håller tummarna

115 Anna Jonsson :

1. Via HP planet partners
2. 1 års teknisk support
Denna skrivare skulle vara helt perfekt just nu! Till sommaren vaknas det bröllop och tanken var att köpa en polaroidkamera för att fota alla gästerna och få dem att skriva en hälsning till oss på baksidan 😃 Men med denna skrivare hade det ju funkat att ta bilder med mobilen och skriva ut direkt, tänk vad smidigt 😃🎀

116 Jessica:

Svaren lyder😀:1 HP planet partners 2. 1 års teknisk support!!
Och min lilla motivering lyder:
Att få äga denna lilla maskin vore helt undeeerbart! Tänk att när dottern vill pussla/pussa/pyssla ( "det är samma ord mamma") så kan man printa ut något helfestligt!! Och jag kan få printa ut bilder på mina underbara barn när som!! Fantastiskt!!! Nu håller jag alla tummar och tår👍🏼 Jessicawallin78@gmail.com

117 Crajs:

En sådan skulle alla ha, inte minst till min sambo som också är i faggorna att starta eget. Han behöver då en fungerande skrivare så han kan tillverka etiketter till sina egenkopplade pedaler till elgitarrer 🤘
Audial Assault FX, btw 😉
Så jag önskar en sådan till min sambo 😊
1. HP Planet Partners.
2. Man får teknisk support i 1 års tid.

Hoppas på vinst! 😊✌️

118 Anonym:

Har en gammal HP skrivare som gjort sitt, så jag skulle verkligen behöva en ny och då har vi pratat om att en trådlös vore perfekt. Går det dessutom lätt att skriva ut kort vore det perfekt så jag äntligen skulle kunna få till min fotovägg på barnbarnen som jag önskat länge.
Svar 1. HP planet partners
Svar 2. 1 års teknisk support

Kommentera här: