Woll Rainbow

Ullbollar i regnbågens färger, vem blir inte lite extra glad av det liksom ^_^


Dags att skapa lite! Vilde tar sig en tupplur mitt i allt snorande och hostande, så jag passar på att slappna av med lite ull!


.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv; • Kommentarer (0)

Sjukis och juice!

Vilde är fortfarande snorig och hostig så vi håller oss hemma, vi gjorde god juice av grönkål, äpple, gurka, broccoli och apelsin :)

.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Juice; • Kommentarer (0)

Möhippa!!

Igår hade vi möhippa, det blev en "Efterhippa" för Lunica som gifte sig på nyår och vi hann inte med möhippa innan då det inte fanns så mycket tid att planera ^_^ Så Efterhippa it is! Jag tryckte tröjor till oss och bruden fick ett sidenband och ett eget brud-glas till middagen, Tina fixade väääärldens godaste middag och snacks och hemgjord glass! Vi gjorde Strawberry daiquiri och körde frågesport om brudgummen, gjorde Lunicas drömklänning av toalettpapper och sjöng karaoke :D Vi avslutade med att gå på premiären av Rockbaren på nya Hundra!
Sjukt rolig kväll, länge sedan jag hade så roligt!!!! 
.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (1)