En inspirerande människa - Jonna!

 
Några gånger då och då lyfter jag fram personer som det kan vara roligt att ha extra koll på, eller känna till. Sådana där människor som sprudlar av kreativitet och konstnärlig anda tillsammans med positiva vibbar och allmän skaparglädje!
 
Jonna Valikainen är en av dem, hon är grundaren till Bubbels for life och tillverkar och säljer kit för att göra jättebubblor! Jag och flera av mina familjemedlemmar har testat dessa och det är HUR KUL SOM HELST! Det är underhållande för alla åldrar och med lite hjälp på traven kunde även Vilde göra bubblor (han är tre och ett halvt år)! Jag gjorde en liten intervju med Jonna och hon skickade mig vackra bilder, ni kan se mer bilder och även små korta videos på hennes instagram: bubblesforlifesince2015
 
Jonna är 34 år och hon bor i Luleå med sin sambo och två barn, William 8 år och Lykke 1,5 år.
Hon tycker om när det händer saker, men även att bara sitta vid havet och hämta lugnet. Hon har inte direkt någon favoriträtt, men hennes sambo älskar att laga mat och det är tur för hon älskar att äta mat. Och choklad!
 
Vad är det du gör och hur kom du på detta?
Jag tillverkar jättesåpbubbelkit. Alltså kit så att man kan göra gigantiska såpbubblor.
Tillverkar själva bubbelspöt samt bubbelmixen själv. Ideen föddes när jag reste och såg detta, först i Hawaii och sen i Barcelona. Så när jag kom hem började jag testa mig fram.
Testade kanske alla bubbelrecept jag hittade, köpte olika mixar, men ingen var bra nog så då började jag mixtra och det slutade med den jag gör idag. Har även provat ut olika snören för att få den ultimata uppsugningsförmågan för att göra så stora bubblor som möjligt.
Ja, du hör ju, jag har nördat in mig i detta ordentligt!
 
Hur mycket tid skulle du uppskatta att du lägger på din hobby/verksamhet?
Under högsäsong som nu så lägger jag vissa veckor all min fritid, vissa veckor mindre.
Svårt att säga, jag räknar inte timmar utan kör bara det jag orkar och hinner.
 
Vad är det bästa med din produkt?
Att man verkligen kan göra magiskt stora regnbågsbubblor! Att den är enkel att använda.
Den passar alla och är kul för både vuxna och barn. Att det är roligt för både åskådare och bubblaren.
Den passar in i så många tillfällen som leksak, på kalas, festival som present.
 
Vilket är ditt bästa DIY-tips?
Gör bara och kör bara! Och det är mycket roligare när man gör det själv.
 
Vilket är ditt bästa tips till någon som har en idé men som inte vet hur de ska utveckla den?
Se dina styrkor i vad du själv kan, hitta folk, våga fråga och ta hjälp på dom bitarna man känner sig osäker.
Jag testar även väldigt mycket själv, funkar det inte alls, då testar jag något annat.
 
Vilken tid på dygnet är du som mest kreativ?
Dag och kvällstid. Jag är väldigt morgontrött…
 
Vad väntar i framtiden för dig?
Utveckla den produkt jag har idag och nya projekt! Man vet aldrig och det är det som är roligt! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Och iväg!


Vilde har som bekant sommarlov sedan någon månad tillbaka och det är många veckor kvar. Olov jobbar ett sommarschema som verkligen suger med långa dagar och uppehåll i Vilhelmina vilket resulterar i att han kommer sent många kvällar. Jag jobbar med företaget mestadels om kvällarna när Vilde sover men några få dagar hjälper han mig på morgonen med att packa och fästa porto ^_^
Det rullar på och visst kan det vara jobbigt ibland med eget företag, men jag ångrar inte en sekund av det! I augusti har Olov semester och jag ska ta lite ledigt jag med, så får vi se vad vi hittar på ^_^

Älskar mina nya postpåsar, har fått hem med vattenmelon, ananas, enhörning, flamingos och blommor :)Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Webshopen Twig & Dot; • Kommentarer (0)

Glossybox!

Jag har haft Glossybox i snart 4 år, för 139:- får du en box med 5 olika produkter (smink, nagellack, hårskötsel, duschcreme, sminkborttagning, penslar, ansiktsmasker mm) och oftast lite extrasaker i form av kod till fri film, rabattcheckar och annat bra 😄🙌 Det går utmärkt att testa 1 box utan att binda upp sig på något och frakten är fri! De anpassar boxen efter dig genom lite uppgifter såsom hårfärg, hudtyp osv osv.
Klicka på länken och kolla in mer samt beställ om du känner att du vill prova en box ❤️
https://gbx.to/r/SECI=NjYzNDg=

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)