Mermaid life

Testat att måla lite sjöjungfrur idag, och att texta lite till bilderna - himla svårt men roligt och något jag absolut måste öva mer på!


.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv; • Kommentarer (0)

Familjedag!

När vi vaknade imorse bestämde vi alla att vi tar en familjedag idag! Olov jobbar eftermiddag-kvällspass och jag har sett till att ha dagen fri (jobbade undan det som behövdes på morgonen) och vi tog ledigt från förskolan för Vilde. Startade med en lååång och god frukost, sedan gick vi ned i tvättstugan och ordnade med lite tvätt. Vi har byggt upp Vildes stora legotågbana över halva vardagsrummet och tävlade med två tåg efter tvätten ^_^ Vi har även hunnit med att plantera lite frön, det tyckte Vilde verkade spännande och jag hoppas han inte hinner tappa intresset innan de börjar gro synligt, hahaha xD
Nu funderar vi på lunch - hemma eller åka iväg och äta och sedan ska vi handla och hitta på något roligt! En awesome tisdag alltså! 
.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Odla själv!; • Kommentarer (0)

Italien!

Asså, hahaha, jag hade skrivit ett inlägg om vår resa till Rom i början av mars, men så stängde appen ned sig och allt försvann! Nåväl, kontentan var - åk till Rom, det var awesome! Vi gjorde och såg "allt", en stad som bjuder på mycket, speciellt inom historia och kultur! 

.
.

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Resa!; • Kommentarer (1)