Sneakpeak på fotografering!


Alltså jag har verkligen världens bästa vänner som stället upp och är så awesome! Min vision came alive med hjälp av vackra modeller och en enormt bra fotograf; Yurika!
De frös, de var tappra, Pernilla gick dessutom genom isen och fick isvatten (!!!!) i sina stövlar! Det blev helt fantastiska bilder, dessa här är tagna med min mobilkamera men de rätta bilder kommer framöver och jag kan lova att de är av en helt annan kaliber än dessa. Det här är bara en liten Sneakpeak och "Behind the scenes".


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Foto; • Kommentarer (0)

Supersöta hårspännen i filt!


Gjort lite hårspännen med applikationer av filt!

 De tar lite tid med alla detaljer som ska skäras ut, klippas till och limmas, men de blir fina så de får ta lite tid. Jag skulle kunna göra hur många som helst, men tiden springer iväg ;)


(null)(null)(null)(null)Gjorde även hållare till dem i cardboard, blev lite finare så ^_^


(null)

(null)

(null)

(null)


Pumkin patch!


I hallen trängs nu papier maché pumpor med glitterpumpor och stickade pumpor i olika storlekar! Den största är 30 cm och sedan kommer de i varierande storlekar ^_^


(null)

(null)

(null)