Gott nytt år!


Årets sista träningspass kördes i förmiddags och årets sista 10.000-steg blev gjort nu.


Nästa år kommer se ungefär likadant ut - träning för hälsan och en stark kropp. Inga idiotdieter, ingen överdriven träning, inga matförbud och ingen vikthets. 

Leva och må bra och röra på sig, lyfta lite vikter och äta bra mat.

Min hypotyreos sätter käppar i hjulet, som de senaste 11 åren, men det definierar inte vem jag är. Bara jag kan bestämma vilka val jag gör. 

Min utgångspunkt är nödvändigtvis inte din utgångspunkt, mina mål är nödvändigtvis inte dina mål, så varför jämföra eller ifrågasätta? 

 Utgå från dig själv och gör bra val - that’s it! Och glöm inte att njuta av livet!


(null)


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

1,4 tusen gillar halsbanden!


Ett sista skrytinlägg i bloggen för detta år?
Självklart, haha!
Jag är stolt över mitt företag och mitt arbete, jag tycker alla som jobbar hårt och är egna företagare ska vara det - det är inte lätt och inte alla som klarar av det, så klappa er själv på axeln ni som sliter!

La upp en bild på mina maskroshalsband i en grupp på fb och gilla-markeringarna trillade snabbt in - över 1400 and counting!
Så mycket och så snabbt att alla maskroshalsband i webshopen sålde slut på någon timme! Jag tillverkar fler men de tar tid så det dröjer nog lite innan det är påfyllt i lager igen ;) 

Det gör mig så glad att det finns människor som tycker om det jag gör och som köper det - tänk det liksom! Känns fortfarande overkligt ibland, trots alla år.

Tack!

(null)

2018 - you have been awesome!


2018 har varit ett ruskigt bra år! 

Företaget har växt och jag har krympt. Fettnedgång och muskelbyggande - en starkare kropp helt enkelt men inget mål att bli "smal" (hur nu man bedömer att någon är smal eller inte? I förhållande till vad?), utan att bli starkare.

 Företaget har växt så det knakar och jag behöver mer utrymme, 2019 kommer leverera både det samt nyheter och jag är så taggad att det är galet! 

Vilde har blivit 5 år och en riktig storpojke som kan och gör själv, han är en så fin själ och full av kärlek och skratt - en underbar pojke! 

Olov friade och jag sa ja - fattas bara annat, haha! 

Vi var en månad på Bali och reste runt och upplevde, såg nya saker och återvände till gamla minnen. 


Jag ser verkligen fram mot 2019 och allt som komma skall, det kommer bli ännu ett toppenår och jag ser fram mot att fortsätta forma mitt liv åt det hållet jag vill att det ska gå. Framtiden är ljus! 


(null)


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)