Smoothie Bowl!


Så många goda smaker i en skål, awesome! 


(null)

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Hälsa, nyttigt och träning!; • Kommentarer (0)

Mango, bönor, Mean green och kyckling!Olov fixade maten idag; kyckling med massa gott till och jag gjorde en mango och bönsallad med linser, äpple och majs till! Den håller sig bra i kylskåp i några dagar i burk med lock så imorgon ska jag äta den tillsammans med lite grillad kyckling.

En Mean green juice till det, körde i både grapefrukt och citron idag och det blev toppen! Jag gillar inte grapefrukt annars (bara som doft på tex tvål och doftljus, haha) men såhär var det mycket bra! 


(null)

Regnbågsriv!Se så fint det blir av resterna när man gör råjuice! Helt galet fint!

Det går jättebra att ta tillvara på rivet som blir över om man vill, man kan tex göra grönsaksplättar, matiga muffins eller matbröd! Recept finns om man googlar eller kollar Pinterest!(null)Jag brukar göra extra juice så det räcker hela dagen och även till nästa dag, eller om jag gör till både mig och Olov. Det håller sig bra i glasflaska med lufttät kork/lock i kylskåp upp till 3 dagar.(null)


(null)

(null)