Detox & Boost

 
Pga min autoimmuna sjukdom blir jag väldigt lätt sjuk och nu senast var jag på sjukhus i tre dagar pga bakterieinfektion. Hela kroppen blir försvagad och det går varken att träna eller röra på sig, hög feber tar bort matlusten och jag får tvinga i mig vitaminer och näring. För att undvika att det här händer på tok för ofta tränar jag och ser till att få vardagsmotion varje dag. Jag går inte ned i vikt som andra människor av träning men jag får en stark och hälsosam kropp. Min kost består av bra proteiner och mycket grönsaker, jag utesluter nästan helt pasta, ris och bröd men jag äter andra kolhydrater i måtta. För att boosta extra gör jag egen råjuice och äter mycket naturliga tillskott. 
 
Startar dagen med en Mean grean idag :D
 
 

Selleri

Äpple 

Spenat

Ingefära 

Citron

Broccoli

Gurka

 
 
 

 

(null)

 

Kommentarer:

1 Linnéa:

TURN ON MED INGEFÄRA.

Jag fick i mig citron, spenat och gurka idag. Tack för tipset!

WOW VAD SNYGG DU ÄR PÅ DIN PROFILBILD!

Svar: Tack ^_^
alkemisten.net

2 Linnéa:

Har också en autoimmmun sjukdom och har precis börjat äta autoimmun kost :) Upplever också att jag är sjuk väldigt ofta så denna juicen ska absolut testas!

Svar: Jag har haft det i 10 år men blev sämre efter min graviditet (snart 5 år sedan) och har alltid försökt äta bra och rent men de senaste fyra åren verkligen verkligen satsat mer på det och har juicat sedan 1 år tillbaka och det hjälper verkligen immunförsvaret på traven :)
alkemisten.net

Kommentera här: