Bali, once again!


Nu börjar solen värma mot ansiktet utomhus - äntligen! Men det ligger massiva mängder snö kvar, precis överallt. Så mycket att det känns som att den aldrig kommer smälta bort, haha!

Förra sommaren funderade vi på denna sommars semester, vad vi skulle hitta på och vad vi ville göra. Vi tycker om att resa, allihopa, och Vilde är redan en liten globetrotter vid 4 år, haha ^_^ Jag har alltid velat dela världen med honom och helst gett oss ut på en låååång jorden runt resa. Det är frågan om det någonsin blir av, vi får se.
Tills vidare betar vi av land efter land och upptäcker världen. Vi hade dock funderingar förra sommaren att denna sommar hyra husbil och åka runt i Sverige. Vi räknade på det och ja, inte är det billigt inte att hyra husbil i några veckor, bensin på det och så mat och nöjen. Vi hittade även bra biljetter till USA för att hälsa på Olovs bror med familj, och sedan bila ned genom landet, svänga av vid Texas och åka kusten mot Florida. Det blev likvärdig kostnad med en husbilsresa genom Sverige några veckor så det var absolut ett alternativ. Dock känns det som att Vilde kan få bli ett, två år äldre innan vi gör det. Hans kusiner är många år äldre och om Vilde är lite äldre än han är nu kanske de har lite mer utbyte av varandra så att säga, och han själv kan uppskatta en roadtrip genom USA på annat sätt.

Vi funderare och kollade upp, och kom hela tiden tillbaka till ett av våra favoritställen på jorden; Bali! 
Jag och Olov har varit där förr och åker mer än gärna tillbaka, det är verkligen paradiset på jorden! Efter en dags letande efter de bästa flygbiljetterna och pusslande med datum och tider slog vi till! Det blev en månad på Bali, och vi tar även med Vildes mormor! 
Vi har bokat hotell de första dagarna på södra sidan för att landa och ta det lugnt de första dagarna och bara njuta och vänja oss vid värmen. Sedan har vi en vecka där vi planerar Ubud, staden med raw food, hälsa, yoga, stillhet och hälsa i fokus, men även vackra hantverk, konstnärers mecka, forsränning, trekking och bergsbestigning! Och om vi känner att vi hinner drar vi Gili, ön som Vilde är gjord på och döpt efter, haha ^_^
Sen har vi hyrt ett stort hus med egen pool nära stranden i Lovina, hur fint som helst och jag längtar verkligen! Efter det har vi två veckor att åka lite vart vi vill på ön och upptäcka allt fint! 
Känns verkligen otroligt roligt och speciellt eftersom Vildes mormor hänger med! Vilde ser mycket fram mot resan och allt vi ska göra, han längtar riktigt mycket hahaha och det är ju ett bra tag kvar xD
Kommer bli awesome!

Här är lite bilder från förra resan till Bali, det är redan 5 år sen, tiden går fort! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera här: