Mina vänner!


Idag var vi på Leos med två av de bästa människorna jag känner - Kikki och Lunica <3 Alla barn var med och vi hängde i flera timmar.
Jag är både tacksam och glad att jag har mina vänner och att vi hängt ihop i så många år, är gudföräldrar till våra barn och bara fortsätter vara vänner trots svårigheter genom åren. Det är äkta, riktigt vänskap och jag uppskattar dem och alla andra av mina vänner så mycket! 
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)

Pump-skryt

 
Handlar bloggen bara om hur många likes mina projekt får i fb-grupper numera?
Näää, men jag blir som stolt över att så många gillar dem, haha!

Pumpan har skrapat ihop 1,8 tusen gillamarkeringar på en dag :) Det gör mig glad! 


(null)

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv; • Kommentarer (2)

Smokin’ pumpkin!


Idag karvade jag en pumpa, satte i en rökbomb och fotade. Filmade även i slowmotion och det blev galet bra!

Redigerade några bilder i bildhanteringsprogram och det blev pricken över i!

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv, Foto; • Kommentarer (0)