Dag för dag


(null)


Efter fruktansvärda veckor av ovisshet, bergodalbana av känslor och djupa mörka hål av total otröstlig sorg, har det nu sakta börjat vända uppåt och framåt.
Bebisen är ok och mår bra. 
Men faktum kvarstår; det är en stor cysta på navelsträngen och det är såpass ovanligt att läkarna inte vet hur den kommer påverka graviditeten. Kan den stänga av flödet helt? Kan den ta för mycket näring från bebisen? Kan den växa och bli alldeles för stor?
De vet inte. Vi vet inte. Framtiden är oviss.
Täta kontroller på specialistmödravården är vad som väntar oss och självklart känns det bra. Samtidigt är vi mitt uppe i en flytt, folk nära oss har balanserat med sin egen hälsa vilket väckt oro och starka känslor, jag måste hålla företaget flytande.
Det är mycket just nu, om jag säger så.
Ju längre tid bebis kan stanna i magen desto bättre, och vi har hoppet som ledstjärna.
Dag för dag, vecka för vecka, framåt.

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej!
Ville bara säga att jag är oxå gravid i v26 och har oxå en cysta på navelsträngen, ska på återbesök om 3 veckor läkaren skulle läsa på och se om det blir snitt eller vanlig förlossning. hon hade varit med om nått mer fall,men inte så vanligt.

Va idag och kollade igen. Första gången dom sågden ca i v18. Just nu växer hon o följer kurvan... så håller tummarna att allt går bra💕

Svar: Jag håller tummarna för er att allt gör bra! Vi måste göra snitt, de vill inte riskera att cystorna (det är 3 st har det visat sig) spricker. ❤️
alkemisten.net

Kommentera här: