Gästrummet färdigt!


Idag blev gästrummet färdigt!
Det är kombinerat gästrum och klädförråd, det blev så himla bra!
Jag har aldrig varit ett fan av tapeter från Rusta, tyvärr. Dels för att det känts som att kvalitén inte varit bra (såg på tok för många som rivits sönder av minsta lilla, fått fula märken fort från möbler som stått emot osv osv) och dels för att jag aldrig såg några mönster och färger som föll mig i smaken. Stormönstrat är tex en sån sak som jag aldrig tyckt om, stora upprepade mönster i form av tex medaljonger, blomliknande mönster osv.
Men.
Nu böjer jag mig lite - tycker Rustas tapeter helt klart ökat i kvalité och även i färg och mönster! Vi köpte en rulle på rea för att testa, den kostade 39:- och ord.pris var 249:-. Helt klart värt att köpa som testrulle!
Och ja, när den väl var på väggen kändes det bra! Den passade som tapet i ett gästrum, på en liten vägg. Kvalitén kändes helt klart godkänd, färgerna var fina!

Ett rum helt klart (har inte fotat delen med klädförvaring men det finns både bilder och film på instagramkontot @stenhuset16 för den som vill se mer), bebisrummet och sovrummet snaaaart färdigt! 
Vildes rum var det första som blev helt färdigt, så detta är väl andra rummet kan vi säga. Kontoret är näääästan färdigt, hyllor ska upp och lite pynt - det får bli när det blir!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: