Tvättnötter!


Vi har tvättat med tvättnötter ett par månader nu och jag måste säga att jag är mer än nöjd! 

Det blir rent, det är billigt, tar knappt någon plats och shysst för miljön.

På riktigt svåra fläckar som tex gräsfläckar gissar jag att det behövs något mer än bara nötter, men för "normaltvätt" fungerar de som sagt utmärkt. Vilde spiller ju ibland och även jag, haha, allt från blåbär till banan och annat och det försvinner i tvätten. 

Inget sköljmedel, kläderna luktar tyg och rent!


Köpte dessa hos jordklok.se 


(null)


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Bra prylar!, Cicis liv; • Kommentarer (1)

Att imitera naturen!


Fick klart dessa kvistar i koppar idag, att imitera naturens verk är verkligen inte lätt, men jag blev nöjd. Ringen fick bli ett halsband, blev väldigt nöjd med den med även om det inte riktigt gick efter planerna.(null)

(null)

(null)

(null)

Kopparkvist!


Senaste smycket jag gjort i koppar! 

Den blev till och med bättre än tanken i huvudet, det är så coolt när man kommer på nått och efter några dagar finns det där framför en! Det ska se ut som en kvist med blomknopp av kristall.(null)

(null)

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv, Mina smycken!; • Kommentarer (2)