Bebis är påväg!


(null)


Dagens besök på spec mvc var ett bra besök! Bebis har växt, cystorna verkar inte ha växt - hurra! De är dock svåra att mäta nu eftersom utrymmet är mindre och bebisen låg väldigt konstigt till och blockerade halva cystorna. 

Vilket som var flödet bra och det är det viktigaste. Vi har fått ett datum och det blir ett tidigare datum än fullgången graviditet, vi behåller dock datumet för oss själva men är som sagt mycket glada över att allt ser så bra ut. Vi ska dock vara förberedda på att bebisen lika gärna kan komma imorgon eller nästa vecka, så nu packar vi skötväskan och väntar.

Jag sörjer lite att jag inte får uppleva vaginal förlossning den här gången heller, men samtidigt ligger fokus så himla långt ifrån just en sån liten grej att det ändå är en väldigt liten "sorg". Jag skulle aldrig gå emot läkarnas rekommendationer bara för att få en vilja om vaginal förlossning genomdriven, det hade ju varit väldigt dumt.

Jag är tillfreds med kejsarsnitt och har ändå inga värderingar i huruvida ett födelsesätt skulle vara "bättre" eller "mer riktigt", så det är ingen större grej.


Pirret i magen har börjat - snart är han här på utsidan med oss andra! Tänk va! 

Kommentera här: