Dags att planera snitt!


(null)

Vecka 34!

På måndag träffar vi läkaren på spec mvc igen för att mäta både bebis och cystor och försöka beräkna och bestämma datum för snitt. Förhoppningsvis glider allt på väl och han stannar inne i magen tills satt datum, men vi är förberedda på hans ankomst varje dag från nu.


Det känns som att all denna oro som startade två dagar innan påsk, då de upptäckte cystorna, har förtagit mycket av den lyckokänsla man har (oftast) över en graviditet. Förra gången jag var gravid var jag spängfylld av lycka och lät positivitet vinna över alla besvär som kommer, så som foglossning, otymplighet, illamående, halsbränna - ja you name it, allt!

Denna gång har jag inte direkt blivit negativ, men oron har legat som en skugga över allt hela tiden. Den tar udden av lyckan och det har varit svårt att helt hänge sig åt graviditeten.


Jag längtar ihjäl mig efter bebisen (som vi har 159 namn åt och ändå inget namn, haha!), Olov och Vilde längtar ihjäl sig - han är välkommen när helst han vill komma. Men jag hoppas ju såklart han stannar i magen liiiiite till. En till sväng på neo vill jag helst slippa, det är inte det roligaste som finns om man säger så ;) Kommentera här: