Sommar! Men ingen semester.


Nu har värmen kommit, riktigt skönt!
Mindre skönt är väl att jag nu insett att nej - det blir ingen semester för min del denna sommar. Inte ens en vecka, som jag faktiskt bestämt mig för i våras att ha. Skälet är att jag helt enkelt måste jobba. 
Jag tar tillvara på de stunder som går och styr tiden så gott jag kan. Den enorma tröttheten och utmattningen gör det svårt, sedan är det såklart inte heller superenkelt att jobba med stor gravidkropp, ryggont och foglossning. Men när saker är ett måste så är det ett måste. Ansökte om sjukskrivning på 50% till september men fick avslag på avslag av försäkringskassan som anser att jag är 100% arbetsför och att man visst kan jobba trots diagnostiserad Utmattningssyndrom, panikångest och svår stress.
Att jag har dessutom har cystor i magen med bebis som orsakar stor oro och rädsla är inget de ens tar med i beräkningen eftersom det inte påverkar mig kroppsligt..

Och pengar måste in. Så jag jobbar.

Idag åker vi in till specialistmödravården igen för att träffa läkare och mäta bebis och cystor och se om vi får lite info kring när de vill ta ut honom.

(null)

Kommentera här: