En modern stalker

"...en modernare form av en så kallad stalker är någon som bland annat läser personens blogg upprepade gånger per dag, blir upprörd om den blir lösenordsskyddad och försöker då få reda på lösenordet från personer omkring bloggägaren, följer personens instagram och twitter och i den mån det går personens Facebook, skickar mail och sms där man skriver att personen antingen skriver om en eller pratar om en, tappar verklighetsuppfattning och pratar gärna om personen med andra människor i nedsättande tongångar."


O_O men usch, hjalp på hög nivå! Tänk att det finns människor som blir sådär besatta :O
Vaknade för tidigt imorse och surfade runt och läste om spöken och sedan besatthet och kom in på stalkers och var tvungen att sluta läsa tillslut, ryser över hela kroppen O_o

Idag blir en bra dag!
Shoppa med lillasyster i stan och sedan god middag och så får vi se vart kvällen tar oss :) Hej hej lördag!

Och jo! Nu har jag 1001 bilder på min instagram, och tänker därför ta bort min private setting för ett tag, hur länge återstår att se, så in och tjuvkika på bilder ur mitt liv om du inte skickat en förfrågan om att få se redan! ;)

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)