Ljuva söndag!

Helgen till ändå, ljuva, ljuva söndag :)
Spelning igår, rösten höll och mer än det, nervositeten släppte efter första låten, det gick helt enkelt bra,
pheeeeeew :D Två andra spelningar framför mig med samma sorts musik, och så spelningen på Hometown med Aces High, känns bra att komma igång igen efter ett uppehåll ingen ville ha.
 
Idag har det varit filmsöndag med trummisarna, såg Rock of Ages (äääääntligen!!) som var awesome!
Och sen såg vi Husk, en helt ok skräckfilm, en av de bättre på länge faktiskt.
 
Egentligen skulle jag ha gjutit lite saker nu, men jag har ju inget gips hemma, och betonggjutningen kan jag inte riktigt börja med heller, eftersom de måste bränna i formarna så länge, minst två dygn, och jag har inte nog många formar än för att vänta så länge. Så jag får köpa gips imorgon, hitta någon timma då jag hinner gjuta ett gäng saker, låta dem torka ordentligt och sedan kan jag köra på betongen medans jag decouperar gipssakerna :D Det kommer bli ugglor, notblad, kanske jack daniels, blommor och mönster och en massa annat - yeaj :D
 
Kollat igenom listan på utställare och försäljare på festivalen, det är galet många! Som jag skrivit innan så kommer hela Folkets Hus vara fullt av saker, och då menar jag verkligen hela Folkets Hus! Vartenda utrymme :D Det kommer finnas nya och gamla företag, lokala och icke-lokala företag, och det som säljs och ställs ut är allt mellan himmel och jord :D En sjukt bra chans tex för nya företag att synas och visa upp sig och en chans för gamla företag att visa att de fortfarande finns :D Jag hoppas jag själv kommer ha tiden till att gå runt och titta på allt och handla :D
 
Ne, nu ska jag väl sätta mig och klippa lite i servetter, förbereda decoupage så det är good to go när jag väl får tid till att gjuta lite saker :)
 
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)