Förkylningstider och megaloppis!


Jag ligger förkyld och utslagen i soffan, Vilde har varit förkyld han med men är bättre idag, lite snorig bara. Olov verkar klara sig än så länge :D 


I fredags hälsade jag på Kikki i hennes nya hus - gu så fint det var! Där kommer hon och Vilja få det riktigt bra :)På lördagen packade vi in två bilbarnstolar, två bebisar och tre vuxna i Lunicas bil och drog till mega-barnloppisen på Nolia och gjorde massa fynd! Herregud vad mycket folk det var där, haha!!! 


Vi hittade massa bra saker, helt nöjd trots att det var galet mycket folk och lite svårt bitvis att få överblick på allt. Många saker var i närmast nyskick, vi hittade en gå-vagn (som Vilde använde med bravur på en gång hemma, nu går han runt hela lägenheten med sin vagn, haha!), en bilmatta, klosslåda, potta och lite annat :)Vilde och Olov leker i Vildes rum just nu, jag har frossa i soffan och ligger med min One-piece i fleece på mig och duntäcke och fryser, haha! En kopp te får det bli, äpple-kanel-russin-te och kanske en film senare ikväll. 


Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)