Jo just ja!

Jo just ja, glömt helt att berätta; blivit erbjuden ett journalistjobb (hurra hurra hurra!!!!!) som vi syr ihop detaljerna kring nu, flytten knackar på men vi löser förhoppningsvis allt. Och imorgon ska jag börja jobba igen, inget 1 aprilskämt, for real! Jag ska vara hemma också, som tur är kan jag lösa det så, dryga ut föräldradagarna och spara dem så inte Vilde måste på dagis allt för tidigt :D Så imorgon blir det alltså jobb, senast jag jobbade var 4 november, på natten den dagen gick mitt vatten och 7 november kom Vilde, 5 veckor för tidigt.
Så nästan 5 månader sedan jag jobbade, ser fram mot det men hoppas också att det inte känns allt för jobbigt att vara från Vilde. Han är ju med sin pappa så allt är ju bra så, och jag kommer jobba hemifrån också, det blir nog bra :) Blir nog mycket jobb om kvällarna dock, så pysslet lär stryka lite på foten ;)
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (1)