DIY - Bath Whip! Löddrande tvålcreme!

 
 
 
Så kallad Bath Whip - en löddrande mjuk tvålcreme som rengör skonsamt och gör huden babymjuk, är nästintill omöjlig att hitta i Sverige, jag har sökt med ljus och lykta, jag ville ha det som fyllning i mina tvålmacarons. Eftersom jag tänker som så, att om jag inte hittar det jag söker, eller det är för dyrt, eller verkar roligt att göra - så försöker jag oftast tillverka det själv. Och bath whip behöver inte vara supersvårt att göra, det tar däremot tid och lite tålamod. Jag delar med mig av två olika recept och tillvägagångssätt, det första blir helt klart bäst - bath whippen blir som marängfrosting och är alldelens len och fin! Detta recept tar tid, närmare bestämt 4 veckor innan det är klart att vispas fluffigt och fint.
Det andra receptet är lättare, blir inte riktigt samma fina lena konsistens, men är inte dåligt för det, och är kanske något som är bäst för en supernybörjare eller om man inte vill hålla på så mycket ;)
 
Här är det första:
 
 
 
 
Och här hittar du det andra receptet, det som är lite lättare :D
 
 
Jag fyllde mitt bath whip på burkar :D
Ska göra etiketter till dem och färga lite och tillsätta doft (det kan du göra när du vispar upp det eller efter).
 
 
 
 
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cici fixar!, Cicis liv, Tvål, hudvård och dusch; • Taggar: bath whip, foaming; • Kommentarer (2)