DIY - caketoppers!

 
 
 
En av mina bästa vänner, Kikki, har en dotter som heter Vilja och hon fyller alldeles snart hela 3 år!
Jag har pysslat ihop lite caketoppers som ska pryda de cupcakes jag tänkte baka till hennes kalas, det är inte svårt och man måste inte ha en Silhouette Cameo för att göra det själv hemma. Nu har ju jag en Silhouette Cameo (skärmaskin) så jag använde såklart den, för att skära ut cirklarna, men det går alltså utmärkt att göra detta utan en skärmaskin, man kan klippa för hand.
 
Jag började med att dra upp cirklar i samma storlek i ett bildhanterings och redigeringsprogram (använder mest Stylepix Hornil, Silhouette Studio och Photoshop) och sedan fyllde jag i cirklarna med olika mönster (mönster = pattern, finns i de flesta bildhanterings och redigeringsprogram, går att ta hem nya fina roliga mönster, sök på free pattern på google). Efter det gjorde jag en cirkel innuti cirkeln med en ljusare, solid färg och skrev sedan Viljas namn i några, 3 i några och lite söta figurer i några. Klart!
 
Skrev ut på lite hårdare papper, skar ut med min maskin (alternativ - klipp för hand ut cirklarna) och sedan limmade jag fast tandpetare på baksidan, kan starkt rekomendera Panduros Quick Glue - det är awesome och torkar superfort!