Te te te te te te te


Morgonen startar jag oftast med kaffe, men till eftermiddag och kväll gillar jag alltid te. Jag drack mycket te som ung, den elvaåriga Cici bakade pajer, skrev poesi och noveller och drack mängder av te. Tyvärr blir det inte lika mycket av allt ovan nämt nuförtiden. Baka sker sällan trots att det är en passion som följt mig genom livet, nu blir det mest till diverse högtider och ibland bara okynnesbakning, en del av passionen dödades tyvärr av extremt jobbigt och utmattande näthat under en jobbig period, trist att idioter kan påverka hur man känner för något man alltid tyckt om.. Att skriva poesi och skönlitteratur går i vågor, har alltid gjort, men nu mer än någonsin. Att skriva och att läsa är jag, en stor del av mig, kommer alltid att vara. Och att dricka te ^_^

Men numera hakar jag inte på elvaåriga Cicis åtta koppar per dag, det blir på sin höjd en kopp te framåt kvällen när Vilde lagt sig.
Hittade fina förpackningar med goda lovord idag på Coop, de hängde med hem. Idag verkar vara sista sommardagen, och jag är inte helt redo att släppa taget om värmen som tillslut kom, jag vill gärna ha en vecka till av värme och bad och sol. Sen är jag redo för hösten!
Jag älskar hösten, jag älskar färgerna, lukten, vädret - både krispiga solskensdagar och hällregn, plus att jag fyller år på hösten :)
Så ja, en till vecka med sommar vill jag ha och sen höst tack :D

Efter det - jul! Jag har längtat sedan juli efter jul, hahahaha, det är min absoluta favorittid på året!
Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)