Första dagen i Bangkok!

Pheeeeew! Efter vad som kändes som en galet lång resa, kom vi äntligen fram till Bangkok imorse vid ca tio (lokal tid). Startade i Umeå fem på morgonen, flög till Arlanda och mötte upp Pernilla, sedan flög vi till Kiev vid halv tolv på förmiddagen, var där i nästan 5 timmar, på planet till Bangkok, sov väl som mest 2 timmar, så det var två trötta resenärer som landade i fukt och värme imorse ^_^
Taxi till vårt boende och sedan ut och äta mat, vila lite på rummet och så iväg med tuktuk till MBK (shoppinggalleria med ca 2500 affärer och caféer och restauranger) för att köpa lite skor, en väska, toalettartiklar och kaffe, tuktuk hem igen och nu har vi duschat. Planerna är att vaxa benen (aj!!!!) och sen äta något, kanske gå lite på Kahosan Road och kika, blir tidig kväll ikväll :)Imorgon ska vi gå och kolla resor till ön Koh Tao, där har jag varit för tre år sedan och det är en liten bit av paradiset, ska bli så kul att återvända!
Sedan blir det kanske lite mer shopping, vi funderar även på tempel och zipline, men det kan vi förstås göra då vi kommer tillbaka till Bangkok innan hemresan. Vi får se :) Lite massage och bodyscrub blir det iallafall helt klart! 

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis liv, Resa!; • Kommentarer (0)