En kväll i november

En sovande katt, ett sovande barn och en sovandes sambo, ljus från adventsstaken och totalt lugn.

Imorgon börjar en lååååång vecka med morgon-till-kväll-jobb för Olov så han blir borta mycket, jag har en hel del att göra men mest ska jag skjutsa och hämta Vilde och umgås med honom och leka och baka och vara, Olov jobbar dessutom helg, så det blir en typiskt långvecka. Tur det går hyfsat fort ändå, jag ogillar att ha Olov borta så mycket, han är redan på jobbet när jag och Vilde kliver upp vid 06.30 och oftast kommer han hem sent om kvällarna (han har lediga timmar under dagen men kör till tex Vilhelmina så han kan som inte vara hemma de lediga timmarna) så ja, jag saknar honom och det gör Vilde med.
Det är det dummaste med hans jobb. Det bästa är att han kan ha korta dagar ibland och lediga dagar ibland, tex kan en kort fredag göra att vi får lite extra mycket helg och hämtar Vilde tidigare från förskolan. Sånt är guld värt, så man får ta det "onda" med det goda.
Jag ska försöka lägga mig snart, jag har svårt att sova nu igen sedan Vildes andningsproblem kommit tillbaka, jag kliver upp stup i kvarten och kollar till honom, ser att han ligger bra för att underlätta andningen, ibland bara tittar jag på honom, länge. Även det kommer bli bättre, om allt bara rullar på som det ska <3 Det var det, ha det awesome <3

Lämna gärna en kommentar, fråga något eller skriv bara en rad :) Jag publicerar ej nedsättande kommentarer, rasistisk skit eller anonyma fegheter. Dela gärna inlägg genom att klicka på delningslänkarna Twitter och Facebook. • Kategori: Cicis livKommentarer (0)