Mint green tea


En kopp te från augustis Witch Casket, otroligt gott te!
Mikkel sover och pojkarna är på bio, det är alltså helt tyst och lugnt här hemma just nu så en kopp te passade perfekt!

Är fortfarande rätt mör och trött, förra veckan blev jag riktigt sjuk, fick svårartad mjölkstockning pga hög stress som blev till en infektion i båda brösten. Hade över 40 graders feber i 5 dagar och blev akut inlagd på NUS i Umeå med intravenöst antibiotika och massa dropp pga uttorkning. Mådde fruktansvärt dåligt, det var nära en blodförgiftning och det skrämde såklart, så nära hjärtat.
Fick åka hem till sist med antibiotika i tablettform och ska försöka vila och inte stressa mer.
Lättare sagt än gjort med företag och två barn men det får ske lite omprioriteringar. Olov är som vanligt min vapendragare och bästa vän och kärlek, han gör det mesta och låter mig sova ut på morgonen och ser till att jag inte jobbar för länge utan att äta och ta vilopauser.

Varför tar jag inte lite ledigt från företaget kanske man tänker? Ja, det hade ju varit skönt, men som egen företagare är det svårt att ta ledigt eller semester eller stänga ned för ett tag. Det går inte bara så där. Och nu har dessutom julhandeln börjat (tidigt, jag vet, men jag bestämmer inte marknaden) och jag kan inte försvinna från webshopen just nu.
Därför är Olov den som är föräldraledig ochjag  jobbar.
Det som är bra dock med att vara egen är att jag styr min tid själv och har nu bestämt att gå ned i arbetstimmar och bara ha viss produktion ett tag. Det ska funka också, livet och allt. Att gå ned i timmar betyder mindre pengar, men pengar är inte allt och vi klarar oss mer än väl ändå, det blir lite mer planering bara. 

Så ja - lugn och ro står på schemat 🖤

(null)

Kommentarer:

1 Beccyy:

Hoppas du mår bättre snart 🌸

Svar: Tack snälla du ❤️
alkemisten.net

Kommentera här: