Sluta snacka skit och tävla

Glada människor skapas genom att man lyfter varandra, berömmer och stöttar, inte trycka ned, snacka skit och ljuga om..
Tänk på det.Kommentarer:

1 angelica:

du pratar rätt ofta om det här. pratar folk mycket illa om dig eller? tycker du ofta skriver om folk som snackar strunt etc etc gamla vänner och sådant :)

Svar: Förhoppningsvis inte, haha :D
Jag tycker överlag att folk, speciellt tjejer tyvärr, pratar skit om varandra och trycker ned, istället för att lyfta varandra. Både folk som känner varandra och totala främlingar. Tror det är väldigt enkelt att vara elak och skriva skit när man sitter bakom en dataskärm tyvärr.
Vet inte om jag skriver om gamla vänner så ofta direkt, då är det nog mer om jag gör någon jämförelse i att gå vidare eller sådana man tyvärr tappar på vägen, eftersom jag kan ju bara referera till saker som hänt mig, i mitt liv, på gott och ont.
Om någon nära mig är ledsen över något, skitsnack tex, så vill jag såklart lyssna och trösta, och tyvärr som sagt så är det mycket skit i vår värld, både bland folk man känner men också på nätet överlag. Tex större bloggar, där haglar ibland de elaka kommentarerna, från totala främlingar. Det är synd tycker jag.
Jag får snälla kommentarer och det gör mig såklart glad, sånt blir ju alla glada av :) Vad jag vet är det ingen som tycker illa om mig eller snackar skit om mig, men samtidigt kan man ju inte veta allt, det finns säkert folk som har svårt för mig. Jag får höra saker ibland, som är underliga, men det är inget jag lägger energi på, jag varken vill eller orkar hålla på med rykten eller liknande, speciellt nu. Om man inte vill ha med något att göra, då tar man sig själv från den situationen, tycker jag. Går det inte så försöker man prata, lösa. Funkar inte det är det tyvärr inte mycket man kan göra, man får försöka släppa det och skita i allt som har med det att göra, och ignorera.
Och att dela sådant här behöver inte betyda att det handlar om mig, det här är tex ett budskap jag överlag tycker ska spridas, tycker inte du det "Angelica"?
Cici

2 Anonym:

ok "cici" :)

Svar: Ja jag heter ju så iallafall. Skrev situationstecken kring namnet du skrivit eftersom ip-adressen förekommit förr men under annan signatur.
Cici

3 Anonym:

ok "cici" :)

Svar: Men om du tycker att liknande inlägg förekommit ofta betyder det iallafall att du måste vara en trogen, långvarig läsare och det är alltid trevligt :) Kanske råkar vara just de inläggen som fångar ditt intresse?
Cici

4 Anonym:

ida Angelica heter jag ;) för och mellannamn. jag läser sin blogg för jag finner den intressant. du behöver inte bli hetsig :D

Svar: Jag hetsar sällan upp mig :)
Du kanske har skrivit Ida eller nått annat innan bara ;)?
Cici

5 Anonym:

ida har jag skrivit innan. kanske kan använda mitt efternamn olsson någongång med så du vet! "olsson" :-)

Svar: Ja skriv vad du vill du :) skrev som sagt situationstecken eftersom ip-adressen signerats med annat namn innan. Varit med om sådant förut och tycker det är lite löjligt när man ska skriva saker, insinuera, men inte skriva sitt riktiga namn. Ha det så bra! :)
Cici

6 Jessica :

Förlåt Cici att jag lägger mig i men jag förstår inte vad och vart denna Ida eller vad hon nu heter tycker du hetsar upp dig??? Osar konstigt om det här tycker jag..

Svar: Jag tycker heller inte att jag "hetsade upp mig", men en del tolkar det skrivna ordet som de vill ibland, eller helt enkelt bara annorlunda.
Cici

Kommentera här: